Árak

Sebészet

sebészeti kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Sebészet

alap sebészeti szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Sebészet

Medical examination in Surgery (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Daganatsebészet

A daganatok sebészete az elmúlt időszakban a sebészet speciális szakterületévé vált.

A daganat(ok) műtéti úton történő teljes eltávolítása jelenti a legnagyobb esélyt a gyógyulásra és így a leggyakrabban alkalmazott kezelési módszer.

A sebészetnek a daganatok kezelésének minden fázisában jelentős szerepe lehet, még akkor is, amikor a rákos sejtek már messze túlterjedtek a daganat kiindulási helyéről, azaz távoli szervekben áttéteket képeztek.

Ilyenkor sebészi beavatkozással csökkenthető a szervezetben a daganatos szövet mennyisége, ezáltal megnövelhető más terápiás eljárások hatékonysága.

A műtét egy kombinált kezelés részét is képezheti, amikor sebészi beavatkozást követően vagy azt megelőzően a beteget sugárkezelésben illetve célzott, kemo- vagy immunterápiás kezelésben esetenként pedig ezen terápiák kombinációjában részesítik.

Szakértői vizsgálat/konzultáció keretein belül nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, elismert daganat sebész szakértőink segítenek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, elmagyarázni az egyes beavatkozásokkal kapcsolatos fontos tudnivalókat és tájékoztatják a beavatkozás esetleges szövődményeivel, mellékhatásaival kapcsolatban, valamint gyakorlati tanácsaikkal segítik Betegeink minél gyorsabb felépülését, műtét utáni rehabilitációját.

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

ONKOMPLEX-TEAM vélemény

A daganatos betegek kivizsgálása és ellátása komplex feladat, így a betegek optimális ellátásának a meghatározása több szakterület orvosainak (az adott terület sebészi ellátását végző szakorvos, klinikai onkológus, sugárterápiás szakorvos, pathológus, radiológus stb) az együttes feladata.

A különböző szakterületek specialistáinak az összehangolt munkája és egyeztetése alapján alakul ki az úgynevezett onko-team vélemény és javaslat, amely a továbbiakban a daganatos beteg kezelésének az alapjait képezi.

A megfelelő diagnosztikus vizsgálatok eredményeinek az ismeretében és a Páciens személyes betegség karakterisztikája alapján kiemelt Szakértőink együttesen kialakítják közös álláspontjukat azaz az ONKOMPLEX®–TEAM véleményt és kezelési javaslatot, amely kérhető:

 

A közösen kialakított szakértői vélemény birtokában pedig a  további szakértői konzultáció(k) keretei között lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Betegeink az adott terület vezető specialistájával részletesen meg tudják beszélni a különböző kezelési lehetőségeket és kényelmes, nyugodt körülmények között választ kaphassanak a bennük felmerülő kérdésekre valamint alaposan megvitathassák a további teendőket.

ONKOMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról