Árak

Ultrahang diagnosztika

nyaki komplex (pajzsmirigy, nyálmirigyek, lágyrészek, nyirokcsomók) ultrahang vizsgálat

40 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Ultrahang diagnosztika

standard pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

32 000 Ft

Ultrahang diagnosztika

elasztográfiás pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

36 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Mesterséges intelligencia – forradalmian új technológia a pajzsmirigy diagnosztikában     

A CMC Déli Klinikán® Magyarországon magánfinanszírozásban elsőként forradalmian új technológia segíti a pajzsmirigy elváltozások gyors és precíz diagnosztikáját

Így lehetőséget teremt arra, hogy Szakértőink:

  • jobban oda tudjanak figyelni a Pácienseinkre
  • hatékonyabbá teszi az egészségügyi ellátásukat
  • segít a prioritások felállításában illetve annak megállapításában, hogy kinek van szüksége azonnali segítségre.

Ezzel a forradalmian új, intelligens technológiával a lényegesen pontosabb és gyorsabb diagnosztizálás révén csökkenthető:

  • a továbbiakban szükséges képalkotó (CT, MR) vizsgálatok
  • valamint az invazív beavatkozások -citológiai vagy biopsziás- mintavételek) szükségessége is.

További információ a technológiáról

A mesterséges intelligencián alapuló – a különböző jó vagy rosszindulatú elváltozásokat részleteiben elemző algoritmus segítségével az – úgynevezett S-DETECTTM   – technológia a pontos, precíziós diagnosztikát jelentős mértékben elősegítő olyan döntéstámogatást biztosít, amelyet a nagy nemzetközi adatbázisokban található  adatok integrált elemzése tesz lehetővé.

A legkorszerűbb egészségügyi ellátásban alkalmazott mesterséges intelligenciával támogatott orvosi döntéshozatal alapjait az a tény teremti meg, hogy az orvosi műszerek digitalizációjával ma már annyi adatot lehet kinyerni és tárolni az emberi szervezet működésével, elváltozásaival kapcsolatban, hogy azt az emberi agy önmagában képtelen feldolgozni. Így a pontosabb, precíziós diagnosztikához fontos igénybe venni a mesterséges intelligencia fáradhatatlan erejét, amely gyorsabb, pontosabb, nem hagy figyelmen kívül semmit, nincsenek rossz napjai és nem fárad el.

A klinikai gyakorlatban kimagasló eredményekethozott a nagy nemzetközi adatbázisokra alapozott úgynevezett mély tanulási módszert alkalmazó technológia, a saját magát folyamatosan képező rendszer az adatbázisok adatait felhasználva pontosabb diagnózisra képes, mint az ember. Viszont az eddigi tapasztalatok alapján az is egyértelművé vált, hogy az algoritmusok finomításához emberi szupervízióra, az adott szakterülethez jól értő szakemberre van szükség. Azaz a mesterséges intelligencia nem helyettesíti az orvost, hanem különleges képességekkel segíti a szakember munkáját és a precízebb diagnózis felállítását.

Ez az intelligens technológia új távlatokat nyit az emlő szűrővizsgálatok és a már diagnosztizált jóindulatú emlő elváltozások, az emlődaganatok valamint a különböző típusú emlőrákok diagnosztikájában és a kezelés hatásainak az után követésében:

  • precíziós technológiával segít felderíteni a gyanús, illetve előzőleg nem észrevett elváltozásokat, annak érdekében, hogy a kezelésük minél hamarabb elkezdődhessen
  • csökkenti az emlőből történő citológiai (FNAB), biopsziás (core biopszia) sejt vagy szövet mintavételek szükségességét, segítségével elkerülhetőek a szakmailag fölösleges, nem szükséges invazív beavatkozások
  • jelentős mértékben javítja az elváltozás(ok) nyomon követését és a kezelés hatásainak a pontos mérését

Az S-Detect technológia nagy előrelépést jelent a jóindulatú pajzsmirigy elváltozások, a pajzsmirigydaganatok valamint a különböző típusú pajzsmirigyrákok diagnosztikájában és a kezelés hatásainak az után követésében.

Az E-Thyroidtechnológia sokkal objektívebb diagnózist biztosít az elasztográfiás index használatával a pajzsmirigy göbök, nyaki csomók deformációs arányának meghatározásakor. A pajzsmirigy ElastoScan (elasztográfiás) képek a nyaki ütőér lüktetésének hasznosításával készülnek.

Standard, hagyományos pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


Precíziós pajzsmirigy ultrahang

Mesterséges intelligenciával támogatott (S-DETECTTM) elasztográfiás és E-Thyroid intelligens technológiával

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


Komplex precíziós pajzsmirigy és nyaki lágyrész vizsgálat

(pajzsmirigy+nyaki nyirokcsomók fizikális vizsgálat és mesterséges intelligenciával támogatott, elasztográfiás pajzsmirigy+nyaki nyirokcsomók ultrahang vizsgálata)

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

NYAKI LÁGYRÉSZ ULTRAHANG VIZSGÁLATA

A nyaki lágyrész ultrahang vizsgálatát leggyakrabban nyaki, nyelési diszkomfort érzés, illetve fájdalmas nyálmirigyek esetén, valamint a már ismert betegség ellenőrzésére, diagnosztizált daganatos betegségek vagy műtét utáni kontrollvizsgálatként javasoljuk.

A vizsgálat során a nyakon, a bőr alatt tapintható csomókat, elváltozásokat, izmok szerkezeti eltéréseit vizsgáljuk. Az áll alatti mirigyek és a fültőmirigy állapota is felmérhetők, a nyálkövesség, esetleges gyulladások, jó- illetve rosszindulatú daganatok is felismerhetők a nyaki ultrahang segítségével.

A nyálmirigyek és a nyaki nyirokcsomók ellenőrzése és vizsgálata során azok nagyságát, szerkezetét, az erezettségét, a benne látható elváltozásokat, viszonyát a környezetéhez figyeljük.

A vizsgálat különleges előkészítést nem igényel.

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS
PAJZSMIRIGY
ULTRAHANG VIZSGÁLAT
NYAKI EREK (CAROTIS, DOPPLER)
ULTRAHANG VIZSGÁLAT
NYAKI LÁGYRÉSZ
ULTRAHANG VIZSGÁLATA

HASI-KISMEDENCEI 
ULTRAHANG VIZSGÁLAT
IZÜLETI
ULTRAHANG VIZSGÁLAT
HERÉK
ULTRAHANG VIZSGÁLATA

Tekintse meg videóinkat a témában!Dr. Kiss Gergely radiológus a CMC Déli Klinikán beszélt a pajzsmirigy daganatok pontos és precíz kivizsgálásáról a Mesterséges Intelligencia segítségével.

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról