Árak

Allergológia

allergológiai kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Allergológia

alap allergológiai szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Allergológia

Medical examination in Allergology (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Mivel foglalkozik az allergológia?  

Az allergológia az allergiás tünetek, betegségek kivizsgálásával és kezelésével foglalkozik. Allergiás tünetek, betegségek akkor alakulnak ki, ha a Páciens szervezete, immunrendszere túlzott reakciót ad bizonyos anyagokra, mint például a pollen, por, penész, élelmiszerek vagy állatszőrök. Az allergológus szakorvosok az allergiás reakciók, tünetek, betegségek megelőzésével, diagnosztizálásával, kezelésével foglalkozik (amely magában foglalja a különböző allergiás tesztek elvégzését, az allergiás tünetek kezelését gyógyszerekkel, immunoterápiával (allergiás deszenzibilizáció), valamint az allergiás tünetek kialakulásának a megelőzését: tanácsadást és tájékoztatást az allergén kiváltó tényezők elkerülésére stb)


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen tünetek esetén célszerű felkeresni a Déli Klinika allergológiai magánrendelését?   

  • Légúti tünetek: Például gyakori tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás, viszkető vagy könnyező szemek, köhögés vagy nehézlégzés, amelyek különösen bizonyos időszakokban vagy környezeti feltételek mellett (például pollen szezonban, állatszőrök közelében) jelentkeznek.
  • Bőrtünetek: Ilyenek lehetnek a viszketés, bőrkiütések, bőrpír, csalánkiütés vagy ekcéma, amelyek allergiás reakciókra utalhatnak bizonyos anyagokkal szemben.
  • Ételallergia gyanúja: Ha valaki az étel fogyasztása után kiütéseket, bőrpírt, viszketést, száj- vagy torokviszketést, gyomor- vagy emésztési problémákat tapasztal.
  • Gyakori allergiás reakciók: Ha valaki gyakran tapasztal allergiás tüneteket bizonyos körülmények között vagy bizonyos anyagokkal való érintkezés után.
  • Egyéb tünetek: Ide tartozhatnak az allergiával kapcsolatos egyéb tünetek is, mint például az allergiás asztma, az allergiás rhinitis (szezonális vagy egész éven át tartó orrnyálkahártya-gyulladás), az érrendszeri reakciók (anafilaxia), vagy az ekcémás bőrtünetek.

Amennyiben bármelyik fenti tünet jelentkezik, érdemes időben felkeresni a Déli Klinika allergológiai ambulanciáját és konzultálni allergológus szakorvosunkkal, hogy gyorsan kiderüljön mi okozza az allergiás panaszait és így a pontos diagnózist követően rövid időn belül az Önnek legfmegfelelőbb kezelést kaphassa meg.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen betegségek gyors és korszerű kivizsgálásában vagy kezelésében kaphat szakszerű segítséget a Déli Klinika allergológiai ambulanciáján?   

  • Szezonális és egész éven át tartó allergiás rhinitis: Olyan állapot, amelyben az orrnyálkahártya gyulladt és irritált bizonyos allergének (például pollen, penészspórák) hatására, ami tüsszögést, orrfolyást, orrdugulást és viszketést okoz.
  • Allergiás asztma: Az asztma olyan krónikus légúti betegség, amelyben a légutak gyulladása és görcsös összehúzódása miatt nehézlégzés, köhögés, mellkasi szorítás és fulladás jelentkezhet. Az allergiás asztmát kiváltó tényezők lehetnek például pollenek, poratka, állatszőrök vagy élelmiszerek.
  • Bőrallergiák: Például ekcéma (atopikus dermatitis), csalánkiütés (urticaria) vagy kontakt dermatitis, amelyek bőrkiütésekkel, viszketéssel, bőrpírral vagy más bőrtünetekkel járhatnak allergiás reakciókra.
  • Ételallergiák: Olyan állapot, amikor az immunrendszer túlzottan reagál bizonyos élelmiszerekre, ami bőrtüneteket, emésztési problémákat vagy akár súlyosabb esetben anafilaxiás reakciót okozhat.
  • Gyógyszerallergiák: Az allergiás reakciók egyéb formái, amelyek gyógyszerekre (például antibiotikumok, fájdalomcsillapítók) adott válaszként jelentkezhetnek.

Ezek csak néhány példa az allergológiai magánrendelésünk felkeresésének az indokaira. Amennyiben valaki gyanítja, hogy allergiás reakciók állhatnak a tünetei hátterében, érdemes időben konzultálni allergológus szakorvounkkal a megfelelő diagnózis és kezelés érdekében.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

Az allergológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az allergológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról