Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Panasz egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés

Részletek

Diabetológiai szakorvosi vizsgálat

Diabetológus szakorvosaink a betegség minden stádiumában, a diagnózistól segítik betegeink alkalmazkodását a megváltozott életkörülményekhez. Céljuk, hogy életvezetési tanácsaik, a szükséges diéta és az alkalmazott gyógyszeres terápia mellett is teljes életet élhessenek cukorbeteg pácienseink.

A cukorbetegség (latin nevén diabetes mellitus) krónikus anyagcserebetegség, fő tünete a vérben mérhető vércukorszint (glükóz) emelkedése, melyhez vizelettel történő cukorürítés társul. Oka a hasnyálmirigyben termelődő inzulin nevű, a vércukor háztartás kontrolljáért felelős hormon hiánya, vagy azzal szembeni rezisztencia kialakulása.

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni az diabetológiai magánrendelésünket?🔎

 • Inzulin rezisztencia, csökkent glükóz tolerancia (IGT) esetén (a cukorbetegséget gyakran megelőzi, vagy társul hozzá metabolikus szindróma, melyet a cukorháztartás felborulása mellett magas vérnyomás, elhízás, magas vérzsír- és koleszterinszint is jellemez, együttesen növelve a szövődmények kialakulásának rizikóját (pl. szívinfarktus, stroke stb.)
 • fiatalkori, inzulinfüggő, 1-es típusú cukorbetegség (IDDM azaz inzulin dependens diabetes mellitus) esetén
 • jellemzően időskorban jelentkező 2-es típusú diabetes (NIDDM azaz nem inzulin-dependens cukorbetegség) esetén

A cukorbetegségben rövidtávon a vércukorszint ingadozásával járó tünetek dominálnak, jellemző tünetek lehetnek:

 • fogyás
 • szomjúságérzet
 • gyakori vizelés
 • ájulás

A 2-es típusú cukorbetegségben különösen annak korai fázisban gyakran tünetmentes, így fontos a rendszeres cukormérés, szűrés. Hosszútávon azonban az elhúzódóan emelkedett vércukorszint komoly egészségügyi kockázatot jelent: a kiserek és nagyerek károsodásának következményei miatt több szerv tartós károsodása alakulhat ki, mellyel szemészeti, vesebetegségek, gyomor-bélrendszeri panaszok, szívinfarktus és agyi infarktus kialakulását kockáztathatjuk.

A hízékonyság is jellemző, gyakoriak a fertőzések, különösen a bőrfertőzések, melyek az együtt járó érkárosodások miatt gyakran vezetnek nehezen gyógyuló sebek és fekélyek kialakulásához. 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Diabetológiai online szakorvosi rendelés, diabetológus videó konzultáció bioinformatikai támogatással

Azon Pácienseink számára, akiknek nincs lehetőségük, vagy nem tudnak otthonról kimozdulni, Magyarországon elsőként online bioinformatikai rendszerrel támogatott diabetológus szakorvosi videó konzultációs lehetőségeket biztosítunk. annak érdekében, hogy a különböző vizsgálati eredmények, illetve a továbbiakban javasolt teendők részletes megbeszélésére szakszerű segítséget, javaslatot kapjanak szakorvosainktól a tüneteik csökkentésére vagy a betegségük kivizsgálására.  

A CMC Déli Klinika® diabetológiai videó konzultációja kiváló megoldás lehet és könnyen, gyorsan, kényelmesen elérhető segítséget biztosít:

 • ha megnyugtató diabetológus szakorvosi javaslatra, tanácsra van szüksége
 • ha elbizonytalanodott az diabetológiai betegsége vagy allergiás gyógyszereinek az adagolása kapcsán
 • a jelenlegi kezelés mellett kialakuló állapot rosszabbodás, fokozódó allergiás tünetek esetén
 • a kezelés mellett jelentkező mellékhatás(ok) kapcsán a további teendők
  megbeszélésére
 • a korábbi diabetológiai betegségének, vagy diabetológiai panaszainak a kiújulása esetén
 • diabetológus szakértői másodvéleményezésre
 • ha bizonytalan abban, hogy kihez forduljon segítségért

Hogyan vehetem igénybe a CMC Déli Klinika® online diabetológiai videó konzultációs rendelését?

A diabetológus videó konzultációhoz e-mailben kapott link segítségével végezze el az alábbi videó szerinti beállítást:

Az online diabetológus szakorvosi videó konzultáció díja: 20 000 Ft.

Foglaljon gyorsan, egyszerűen és kényelmesen időpontot!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📲 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A diabetológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

A diabetológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Diagnosztikus vizsgálatok

 • Cukorbetegség (diabetes) komplex kivizsgálási csomag
 • Inzulin rezisztencia komplex kivizsgálási csomag
 • 2 pontos vércukor terhelés vizsgálat (oralis glukóz tolerancia, OGTT)
 • Cukorterhelés
 • 3 pontos vércukor terhelés vizsgálat (oralis glukóz tolerancia, OGTT)
 • 4 pontos vércukor terhelés vizsgálat (oralis glukóz tolerancia, OGTT)
 • 5 pontos vércukor terhelés vizsgálat (oralis glukóz tolerancia, OGTT)
 • Vércukormérés
 • Vércukor profil meghatározása
 • Immunológiai és genetikai vizsgálatok

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

CMC-TEAM® vélemény megrendelése