A fül-orr-gégészet és fej-nyak sebészet a szájüreg, az orr, és orrmelléküregek, arcüregek, a garat és a gége, a fül, valamint tágabb értelemben a fej és nyak lágyrészeinek és csontjainak megbetegedéseit vizsgáló ága az orvostudománynak.

Árak

Fül-orr-gégészet

fül-orr-gégészeti kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Fül-orr-gégészet

alap fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Fül-orr-gégészet

Medical examination in ENT (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Fej-nyak sebész szakorvosaink látják el korszerű sebészeti, mikrosebészeti és lézeres terápiával a fenti régiók betegségeit. Kiemelt feladatuk a fej-nyak régió tumorainak onkológiai sebészete és rekonstrukciós sebészeti ellátásainak kivitelezése, akár onkológiai műtéteket, akár baleseti sérüléseket követően.

Fül-orr-gégész szakorvosaink mindezek mellett az allergiás megbetegedéseket, hallás és egyensúlyozás betegségeit kezelik, az orr és melléküregeinek funkcióját, a szaglás rendellenességeit, valamint a szájüreg ellátása során az ízérzés panaszait is vizsgálják. A fül-orr-gégész látja el a felső légutak igen gyakori fertőzéses és gyulladásos megbetegedéseit, az orr, garat és gége gyulladásait, a középfül gyulladását, a mandula és az arcüregek gyulladásait. A fül-orr-gégész és fej-nyak sebész kezeli orrsövényferdülés okozta légzési és alvási panaszokat.

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni fül-orr gégészeti magánrendelésünket?

Szükség esetén képalkotó vizsgálattal (ultrahang, CT, vagy MRI), illetve hallásvizsgálattal, egészül ki a kivizsgálás. Szükség lehet allergológiai kivizsgálásra is a panaszok hátterében. Mintavételre is szükség lehet, amennyiben az elváltozás szövettani vizsgálata indokolt.

 

Leggyakoribb fül-orr-gégészeti ellátást igénylő tünetek és betegségek:

 • felsőlégúti hurut, elhúzódó vagy visszaterő felsőlégúti fertőzések
 • torokgyulladás (pharyngitis)
 • mandulagyulladás (tonsillitis, tonsillopharyngitis)
 • epiglottis gyulladás (epiglottitis)
 • gégegyulladás (laryngitis)
 • rekedtség, krónikus rekedtség
 • arcüreggyulladás (sinusitis), orrmelléküreg gyulladás, homloküreg gyulladás,
 • középfülgyulladás (otitis media) akut és krónikus, visszaterő esetei
 • horkolás kivizsgálása, orrsövényferdülés kezelése
 • hallásproblémák,
 • fülzúgás,
 • egyensúlyzavarok

 

Amennyiben nyakán duzzanatot észlel, szokatlan, kemény tapintatú göböt érez, nyelése nehezebbé válik, szájában nem gyógyuló seb alakul ki, elhúzódó torokfájás, vagy rekedtség, köhögés áll fent, fül-orr-gégészeti és fej-nyak sebészeti vizsgálata feltétlenül indokolt. Az elváltozás vizsgálata a részletes fül-orr-gégészeti vizsgálat során segít a szóba jöhető betegségek elkülönítésében, a diagnózist gyakran szövettani mintavétel segíti.

 AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

Az fül-orr-gégészeti betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról