Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Panasz egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés

Részletek

Hematológiai szakorvosi vizsgálat

A hematológia a vérképző- és nyirokrendszer betegségeivel foglalkozó területe az orvostudománynak. Vizsgálja és kezeli a különböző vérszegénység eredetét, a véralvadás zavarait (vérzékenység illetve fokozott véralvadás) és a vérképző- és nyirokrendszer jó és rosszindulatú elváltozásait (pl. myelodiszpláziás szindrómák, leukémiák, limfómák).

A kivizsgálás során a szakorvosi vizsgálatot követően speciális vérvizsgálatok végzése mellett szövettani mintavételre, csontvelő vizsgálatra, vagy szükség esetén nyirokcsomók eltávolítására is sor kerülhet, ez alapján pedig részletes molekuláris patológiai vizsgálat történik, hogy a hematológiai betegség pontos altípusa is meghatározható legyen.

A hematológiai kivizsgálás során rutinszerűen alkalmazott radiológiai diagnosztika (ultrahang, CT vagy szükség esetén MRI) és speciális képalkotó eljárások (pl. PET/CT) is szóba jönnek a betegség kiterjedtségének felmérésében, a szakorvos döntése alapján.

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni a hematológiai magánrendelésünket?🔎

A hematológiai betegségekre leggyakrabban vérképeltérések (vörösvértestek, fehérvéssejtek, vérlemezkék számbeli vagy minőségbeli eltérései) és különböző tünetek együttese hívja fel a figyelmet. Ilyen tünetek lehetnek:

 • fáradékonyság
 • gyengeség
 • sápadtság
 • vérzékenység
 • fokozott alvadékonyság, trombózisok
 • nyirokcsomó megnagyobbodás – nyakon, vállgödörben, hónaljban, lágyékhajlatban
 • lépnagyobbodás
 • májmegnagyobbodás
 • fogyás
 • visszatérő láz
 • éjszakai izzadás
A leggyakoribb hematológiai eltérések:
 • vérszegénység (anaemia)
 • vérzékenység (hemophilia)
 • véralvadási zavarok(thrombophilia)
 • csontvelői elégtelenség, aplasticus anaemia, myelodisplasia, myelodiszpláziás szindrómák
 • lymphomák (Hodgkin lymphoma, non-Hodgkin lymphoma)
 • akut leukémiák (acut myeloid leukaemia, acut lymphoid leukaemia)
 • krónikus leukémiák (chronicus myeloid leukaemia, chronicus lymphoid leukaemia)

Azonnali Online Időpontfoglalás

Hematológiai online szakorvosi rendelés, hematológus videó konzultáció bioinformatikai támogatással

Azon Pácienseink számára, akiknek nincs lehetőségük, vagy nem tudnak otthonról kimozdulni, Magyarországon elsőként online bioinformatikai rendszerrel támogatott hematológus szakorvosi videó konzultációs lehetőségeket biztosítunk. annak érdekében, hogy a különböző vizsgálati eredmények, illetve a továbbiakban javasolt teendők részletes megbeszélésére szakszerű segítséget, javaslatot kapjanak szakorvosainktól a tüneteik csökkentésére vagy a betegségük kivizsgálására.  

A CMC Déli Klinika® hematológiai videó konzultációja kiváló megoldás lehet és könnyen, gyorsan, kényelmesen elérhető segítséget biztosít:

 • ha megnyugtató hematológus szakorvosi javaslatra, tanácsra van szüksége
 • ha elbizonytalanodott az hematológiai betegsége vagy allergiás gyógyszereinek az adagolása kapcsán
 • a jelenlegi kezelés mellett kialakuló állapot rosszabbodás, fokozódó allergiás tünetek esetén
 • a kezelés mellett jelentkező mellékhatás(ok) kapcsán a további teendők
  megbeszélésére
 • a korábbi hematológiai betegségének, vagy hematológiai panaszainak a kiújulása esetén
 • hematológus szakértői másodvéleményezésre
 • ha bizonytalan abban, hogy kihez forduljon segítségért

Hogyan vehetem igénybe a CMC Déli Klinika® online hematológiai videó konzultációs rendelését?

hematológus videó konzultációhoz e-mailben kapott link segítségével végezze el az alábbi videó szerinti beállítást:

Az online hematológus szakorvosi videó konzultáció díja: 20 000 Ft.

Foglaljon gyorsan, egyszerűen és kényelmesen időpontot!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📲 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

hematológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

A hematológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv ún. multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.

Azonnali Online Időpontfoglalás

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

CMC-TEAM® vélemény megrendelése