Az infektológia a fertőző betegségekkel foglalkozó tudományága az orvostudománynak. Ezen betegségek igen változatos tüneteket produkálhatnak, kezelésük a jelen korunkban egyre elterjedtebben előforduló antibiotikum rezisztencia miatt gyakran körülményes és nehéz lehet.

Árak

Infektológia

Infektológiai szakvéleményezés

40 000 Ft

Infektológiai szakorvosi vizsgálat

A kivizsgálás részeként a nagyon részletes kórelőzmény mellett fizikális vizsgálat és speciális laborvizsgálatok, illetve mikrobiológiai és szerológiai vizsgálatok is szükségesek, a tenyésztések alapján pedig célzott antibiotikum, antivirális vagy egyéb kórokozó elleni gyógyszeres kezelése alkalmazására kerülhet sor.

Trópusi utazások  javasolt infektológushoz fordulni a szükséges védőoltások vagy  megelőzésképpen alkalmazott gyógyszeres kezelés áttekintésére.

Szintén javasolt infektológus szakorvosi konzílium, amennyiben távoli, trópusi országban tett utazást követően tapasztal szokatlan tüneteket, fertőzésre utaló jeleket.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni az bőrgyógyászati magánrendelésünket?

Infektológiai konzílium javasolt hagyományos terápiára nem múló fertőző betegségek esetén, illetve ritka kórokozó okozta fertőzések esetén. Infektológiai kivizsgálás javasolt bármilyen olyan fertőző betegség esetén, mely konvencionális kezelésre nem mutat javulás, illetve ahol felmerül antibiotikum rezisztencia lehetősége, vagy a diagnózis is kérdésessé válik.

Infektológus vizsgálja ki az ismeretlen eredetű, elhúzódó láz mögöttes okát is.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

Infektológus szakorvosaink

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A fertőző betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az infektológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat. A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról