Árak

Nefrológia

nefrológiai kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Nefrológia

alap nefrológiai szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Nefrológia

Medical examination in Nephrology (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Mivel foglalkozik a nefrológia? 

A nefrológia speciális belgyógyászati szakterület, mely célzottan a vese betegségeivel foglalkozik. Fő feladata a vese kiválasztóműködésében bekövetkező változások okainak felderítése és kezelése. A nefrológus szakorvosok az emberi vesék működésének és betegségeinek diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkoznak. A nefrológia számos területet érint, ideértve az akut és krónikus veseelégtelenséget, vesekőbetegségeket, vesefertőzéseket, veseelégtelenséghez vezető magas vérnyomást, valamint olyan rendellenességeket, mint a vese- és húgyúti rendszeri autoimmun betegségei. A nefrológusok gyakran foglalkoznak dialíziskezelésekkel is, amelyek segítenek azoknak, akiknek veseműködésük jelentősen csökkent.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


VIDEÓKONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen tünetek esetén célszerű felkeresni a Déli Klinika nefrológiai magánrendelését?  

 • Vizeletváltozások: Például véres vizelet, gyakori vizelési inger, vizeletürítési nehézségek, vizeletmennyiség változásai.
 • Laboratóriumi eltérések: Ha vérvizsgálatok vagy vizeletvizsgálatok eredményei valamilyen veseproblémát vagy eltérést jeleznek.
 • Veseérzékenység: Fájdalom vagy diszkomfort a vesék környékén.
 • Vesebetegség gyanúja: veseelégtelenség, vesekő, vagy vesefertőzés tünetei.
 • Magas vérnyomás: Különösen, ha a magas vérnyomás nem reagál jól a szokásos kezelésre, vagy ha más veseproblémák is gyaníthatóak.
 • Ödéma: A lábak, bokák, arc vagy más testrészek duzzanata, amely nem magyarázható más állapotokkal.
 • Általános tünetek: Például fáradtság, étvágytalanság, fogyás, hányinger, hányás, amelyek hátterében veseproblémák is állhatnak.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


VIDEÓKONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen betegségek gyors és korszerű kivizsgálásában vagy kezelésében kaphat szakszerű segítséget a Déli Klinika nefrológiai szakrendelésén?  

 • Krónikus vesebetegség - a vesék hosszú távú károsodása, amely gyakran tünetmentes kezdődik, de ha előrehalad, számos tünetet és szövődményt okozhat.
 • Akut veseelégtelenség - hirtelen kialakuló veseműködési zavar, amelyet gyakran valamilyen más állapot, például súlyos fertőzés, súlyos sérülés vagy veseér működési zavara okoz.
 • Veseelégtelenség - krónikus vesebetegség vagy akut veseelégtelenség által előidézett állapot, amikor a vesék nem képesek megfelelően eltávolítani a szervezetből a felesleges folyadékot és hulladékanyagokat.
 • Nephrosis-syndroma
 • Autoimmun vesegyulladás (autoimmun nephritis)
 • Interstitialis nephritis
 • Magas vérnyomás (hipertónia): Különösen akkor, ha a magas vérnyomás nem reagál jól a szokásos kezelésre, vagy ha egyéb veseproblémák is gyaníthatóak.
 • Veseelégtelenséghez vezető betegségek - például cukorbetegség vagy autoimmun betegségek esetén, mivel ezek az állapotok gyakran vezethetnek veseelégtelenség kialakulásához.
 • Vesekőbetegség: A vesekövek kialakulása és kezelése, ami a vizeletben lévő ásványi anyagok túlzott felhalmozódása miatt jelentkezik.
 • Vesedaganat – jóindulatú vesedaganat (pl. angiomyolipoma renis) vagy rosszindulatú veserák (pl. világossejtes veserák)
 • Vesebetegség autoimmun vagy genetikai alapokon: Például lupus nephritis, polycystás vesebetegség és egyéb olyan genetikai vagy autoimmun betegségek, amelyek a veséket érintik.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


VIDEÓKONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG


   +36-1-999-0640
  [email protected]

ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A vesebetegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

nefrológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat. A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról