A neurológia az idegrendszer megbetegedéseivel foglalkozó orvostudományi szakterület. Neurológus szakorvosaink az agy, a gerincvelő és a perifériás idegek akut és krónikus betegségeivel foglalkozó szakemberek.

Árak

Neurológia

neurológiai komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

40 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Neurológia

alap neurológiai szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Neurológia

neurológiai kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Neurológia

Medical examination in Neurology (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Milyen tünetek esetén célszerű felkeresni a Déli Klinika neurológiai magánrendelését?

 • fejfájások vagy migrén
 • szédülés vagy egyensúly problémák
 • bizonytalan járás vagy mozgászavarok.
 • látásproblémák, például homályos látás, kettős látás vagy látásvesztés
 • beszéd- vagy nyelési nehézségek.
 • érzéskiesés vagy zsibbadás bármely testrészben.
 • fokozott remegés vagy egyéb mozgászavarok, például remegő kéz vagy izomgyengeség
 • gondolkodási vagy emlékezeti zavarok, amelyek befolyásolják a mindennapi életet
 • epilepsziás vagy görcsrohamok.
 • memóriavesztés, különösen, ha a demencia vagy az Alzheimer-kór gyanúja merül fel
 • hirtelen, súlyos fejfájás, amely agyi keringészavar, stroke vagy más súlyos probléma jele lehet
 • feledékenység
 • reflexek kiesése
 • kisugárzó fájdalmak fellépése


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


VIDEÓKONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen betegségek gyors és korszerű kivizsgálásában vagy kezelésében kaphat szakszerű segítséget a Déli Klinika  neurológiai szakrendelésén?

 • Migrén és egyéb fejfájások
 • Neuropathia, érzészavarok, ideggyulladás
 • Stroke: az agyi vérellátási problémák miatt bekövetkező állapotok
 • Alzheimer-kór és más demenciák - az emlékezet, a gondolkodás és a viselkedés fokozatos romlásával járó betegségek
 • Parkinson-kór: a mozgás és a koordináció zavarával, gyakran remegéssel és merevséggel járó betegség
 • Neuromuszkuláris betegségek: izomsorvadás, az izomszövet degenerációja, gyengesége


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


VIDEÓKONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A neurológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

neurológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat. A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról