Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünetegyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

Neurológiai szakrendelés

A neurológia az idegrendszer megbetegedéseivel foglalkozó orvostudományi szakterület. Neurológusaink az agy, a gerincvelő és a perifériás idegek akut és krónikus betegségeivel foglalkozó szakemberek.

Szakorvosaink a nagyon alapos kórelőzmény felvételét követően részletes neurológiai vizsgálatot végeznek, értékelve a páciens reflexeit, idegi működéseit, izomerejét és érzőidegeinek működését, az agyidegek és a perifériás nagyidegek élettani működését is vizsgálva.

Gyakran végeztetnek laborvizsgálatokat, szükség esetén gerincvelői folyadék vizsgálatára is sor kerülhet, melyet gerinc-csapolás speciális mintavételi eljárása során nyernek a neurológusok. A koponya és a gerinc képalkotó vizsgálatai (döntően CT illetve MRI) mellett speciális neurológiai vizsgálatokra is szükség lehet, mint az elektroencephalográfia (EEG), elektroneurográfia (ENG) illetve elektromiográfia (EMG).

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni neurológiai magánrendelésünket? ?

Neurológiai betegségekre utalhatnak az alábbi tünetek:

 • fejfájás
 • szédülés, egyensúlyzavarok, ájulások
 • izomgyengeség. mozgászavarok
 • feledékenység
 • végtagi zsibbadás, érzéskiesés
 • reflexek kiesése
 • kisugárzó fájdalmak fellépése
 • epilepsziás görcsök, rohamok fellépése.

Neurológus szakorvosaink kiterjedten foglalkoznak:

 • fejfájások diagnosztikájával
 • agyi keringési zavarokkal, agyi infarktusok ellátásával
 • emlékezetzavarokkal, időskori elbutulással
 • Parkinson-betegséggel
 • különböző polyneuropáthiákkal (cukorbetegséghez társuló, alkoholbetegséggel együttjáró idegzsábák)
 • gerincbetegségekkel (discus hernia – porckorongsérv, lumbago stb)
 • epilepszia diagnosztikával és kezeléssel

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A neurológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

A neurológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.

Azonnali Online Időpontfoglalás

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

CMC-TEAM® vélemény megrendelése