Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünetegyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés

Részletek

Reumatológiai szakrendelés

A reumatológia speciális területe a belgyógyászati orvostudományoknak, a mozgásszervrendszer betegségeinek konzervatív, azaz nem műtétes kezelésével foglalkozó orvostudományi szakterület.

A reumatológiai járóbeteg szakrendelésen degeneratív- és gyulladásos ízületi- és gerincbetegségek kivizsgálását, kezelését, gondozását végezzük.

Reumatológiai megbetegedések jelentős része ún. degeneratív okok, azaz ízületi kopás miatt alakul ki, másik jelentős csoportjuk pedig autoimmun eredetű, mely során a szervezet saját sejtjei (jelen esetben a mozgásszervrendszert alkotó csontok, ízületek, szalagok, inak vagy izmok sejtjei) ellen lép fel fokozott immunreakció.  Emellett a csontritkulás kezelésével is foglalkoznak reumatológus szakorvosaink.

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni reumatológiai magánrendelésünket?🔎

Idősebb korosztály leggyakrabban előforduló betegségei:

Leggyakoribbak a krónikus kopásos gerinc és ízületi betegségek (arthrosis, spondylosis), melyek időszakosan, – évente vagy félévente – komplex fizioterápiás kezelést, hosszútávú betegvezetést, életmód és diétás tanácsadást igényel.

Fiatal, munkaképes egyének leggyakoribb mozgásszervi panaszai:

 • Akut lumbago, ischias szindróma, gerincsérv esetén 10 napos kezelési programban 5 nap infúzió, gyógytorna és fizioterápia.
 • Akutan kezdődő gyulladásos ízületi és gerincbetegség kivizsgálása magában foglalja a diagnosztikus tervet (radiológia, laboratórium, immunológia elvégzése és a leletek értékelése) és a hosszú távú terápia megtervezését.
 • Fiatal, dolgozó pácienseink igénylik a komplex kezelések után a heti vagy havi rendszerességgel történi gyógytorna foglalkozást, melyet Intézetünkben biztosítunk.

Rehabilitáció:

Mozgásszerveket érintő műtét utáni rehabilitációs kezelés átlagosan 10 napos ambuláns komplex fizioterápiát (elektroterápia, gyógytorna, masszázs) jelent, ami szükség esetén hosszabbítható.

Emellett ritkább reumatológiai betegségek konzíliumára is lehetőség van Intézetünkben, pl.:

 • Bechterew kór
 • scleroderma
 • szisztémás lupus erythematosus (SLE)
 • reumatoid arthritis
 • arthritis psoratica
 • érgyulladásokhoz társult mozgásszervi tünetek stb.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Reumatológiai online szakorvosi rendelés, reumatológus videó konzultáció bioinformatikai támogatással

Azon Pácienseink számára, akiknek nincs lehetőségük, vagy nem tudnak otthonról kimozdulni, Magyarországon elsőként online bioinformatikai rendszerrel támogatott reumatológus szakorvosi videó konzultációs lehetőségeket biztosítunk. annak érdekében, hogy a különböző vizsgálati eredmények, illetve a továbbiakban javasolt teendők részletes megbeszélésére szakszerű segítséget, javaslatot kapjanak szakorvosainktól a tüneteik csökkentésére vagy a betegségük kivizsgálására.  

A CMC Déli Klinika® reumatológiai videó konzultációja kiváló megoldás lehet és könnyen, gyorsan, kényelmesen elérhető segítséget biztosít:

 • ha megnyugtató reumatológus szakorvosi javaslatra, tanácsra van szüksége
 • ha elbizonytalanodott az reumatológiai betegsége vagy allergiás gyógyszereinek az adagolása kapcsán
 • a jelenlegi kezelés mellett kialakuló állapot rosszabbodás, fokozódó allergiás tünetek esetén
 • a kezelés mellett jelentkező mellékhatás(ok) kapcsán a további teendők
  megbeszélésére
 • a korábbi reumatológiai betegségének, vagy reumatológiai panaszainak a kiújulása esetén
 • reumatológus szakértői másodvéleményezésre
 • ha bizonytalan abban, hogy kihez forduljon segítségért

Hogyan vehetem igénybe a CMC Déli Klinika® online reumatológiai videó konzultációs rendelését?

Az reumatológus videó konzultációhoz e-mailben kapott link segítségével végezze el az alábbi videó szerinti beállítást:

Az online reumatológus szakorvosi videó konzultáció díja: 20 000 Ft.

Foglaljon gyorsan, egyszerűen és kényelmesen időpontot!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📲 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A reumatológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

A reumatológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

CMC-TEAM® vélemény megrendelése