Urológus szakorvosaink jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek mind a vesekövesség illetve a húgyúti kövesség, mind a húgyutak fertőzéses és egyéb gyulladásos megbetegedéseinek, a vese és a húgyutak daganatos betegségeinek, mind pedig a férfi nemi szervek betegségeinek és daganatainak kivizsgálásában és kezelésében. Maximális diszkréció mellett biztosítunk magas színvonalú ellátást Pácienseink számára. Urológus szakértőink jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek az urológiai daganatok (vesedaganatok, húgyhólyagdaganat, prosztatarák, heredaganatok, pénisz daganatok) kivizsgálásában, kezelésében is.

Árak

Urológia

urológiai kontroll szakorvosi vizsgálat*

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Urológia

alap urológiai szakorvosi és ultrahang vizsgálat

43 000 Ft

Urológia

alap urológiai szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Mivel foglalkozik az urológia? 

Az urológia a vizeletkiválasztó rendszer (beleértve a veséket, húgyhólyagot, húgycsövet), valamint a hím nemi szervek (például a herezacskó, a prosztata, hímvessző) betegségeit, elváltozásait diagnosztizálja és kezeli.

Urológus szakorvosaink jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek mind a vesekövesség illetve a húgyúti kövesség, mind a húgyutak fertőzéses és egyéb gyulladásos megbetegedéseinek, a vese és a húgyutak daganatos betegségeinek, mind pedig a férfi nemi szervek betegségeinek és daganatainak kivizsgálásában és kezelésében. Maximális diszkréció mellett biztosítunk magas színvonalú ellátást Pácienseink számára.

Urológus szakértőink kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek az urológiai daganatok (vesedaganatok, húgyhólyagdaganat, prosztatarák, heredaganatok, pénisz daganatok) kivizsgálásában, kezelésében is.

Ultramodern Urológiai Központunkban jelentős gyakorlati tapasztalattal és szaktudással rendelkező szakorvosaink a Páciens egyéni adottságai alapján a legoptimálisabb, személyre szabott kezelési megoldásokat javasolják, törekedve a minimálisan invazív, legújabb sebészeti technológiák alkalmazására.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


ULTRAMODERN UROLÓGIAI KÖZPONT


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén érdemes felkeresni urológiai magánrendelésünket?

Urológus szakorvosaink felkeresése javasolt, amennyiben az alábbi tüneteket észleli:

 • vizelési panaszok
 • elakadó vizelet, éjszakai vizelés, fájdalmas vizelés, nehéz vizelés
 • inkontinencia
 • vérvizelés, csípő vizelés
 • herefájdalom, tapintható hereduzzanat
 • meddőség, impotencia
 • szexuális élet zavarai, merevedési zavarok, korai magömlés stb.

Leggyakoribb here betegségek, mellyel rendelőnket felkeresheti:

 • heresérv (hernia scrotalis)
 • herevisszértágulat (varicocele)
 • heregyulladás (orchitis)
 • herevízsérv (hydrocele)
 • heredaganat (carcinoma testis)

Leggyakoribb prosztata betegségek, mellyel rendelőnket felkeresheti:

 • prosztata megnagyobbodás (benignus prostata hyperplasia, BPH)
 • prosztata gyulladás (prostatitis)
 • prosztatarák (prostata carcinoma)

Leggyakoribb urológiai gyulladásos és fertőzéses betegségek:

 • húgyhólyaggyulladás (cystitis)
 • prosztata gyulladás (prostatitis)
 • vesemedence gyulladás (pyelonephritis)
 • nemi betegségek

Amikor egészségügyi problémájával a Déli Klinika ultramodern urológiai központját keresi fel, akkor Ön rögtön az elejétől a legjobb kezekbe kerül, hiszen szakértelemben és a magas színvonalú, komplex beteg ellátásban nem ismerünk kompromisszumot!


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Tájékozódjon nemzetközileg is elismert urológus szakorvosainktól!

Dr. Adányi József
Dr. Kardos Róbert

ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

Az urológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az urológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról