Árak

Kardiológia

kardiológiai kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Kardiológia

Kardiológus szakorvosi vizsgálat monokristályos szív ultrahang vizsgálattal

55 000 Ft

Kardiológia

alap kardiológiai szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Kardiológia

Kardiológus szakorvosi vizsgálat terheléses EKG vizsgálattal

58 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Kardiológia

Medical examination in Cardiology (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

ABPM (24 órás vérnyomás mérés) vizsgálat*

25 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Mivel foglalkozik a kardiológia? 

A kardiológia a szív és a keringési rendszer betegségeivel foglalkozik. A kardiológus szakorvosok specializálódtak a szív- és érrendszeri rendellenességek, betegségek diagnosztizálására, kezelésére és megelőzésére. Így a szív, a szívbillentyűk, a szívet ellátó koszorúserek és a belőle kilépő nagyerek betegségeinek a diagnosztizálását és kezelését a kardiológus szakorvosok végzik. A magasvérnyomás kezelése mellett a szívelégtelenség, illetve a szív vérellátási zavarainak (az anginás panaszoknak) és a szívinfarktusnak az ellátása, valamint e betegségeket okozó krónikus elváltozások gyógyszeres és eszközös kezelése szintén a szívgyógyászat tárgykörébe tartozik. A szívritmuszavarok ellátása, a pacemaker (azaz szívritmus szabályozó készülék) beültetés és a készülékkel élők gondozása szintén a kardiológus szakorvos feladata. 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen tünetek esetén célszerű felkeresni a Déli Klinika kardiológiai magánrendelését?  

 • Mellkasi fájdalom vagy nyomás érzése: Ez lehet az egyik legjelentősebb tünet, amely szívproblémákra utal, különösen, ha a fájdalom a mellkas közepén jelentkezik, és esetleg más tünetekkel, például légszomjjal vagy hideg izzadással társul.
 • Légszomj vagy nehezített légzés: Ha egyszerű tevékenységek (például lépcsőzés, sétálás) során is légszomjat vagy nehezített légzést tapasztal, ez lehet jele valamilyen szív- vagy tüdőbetegségnek.
 • Szokatlan szívverési problémák: Például szabálytalan szívverés (aritmia), túl gyors vagy túl lassú szívverés.
 • Szédülés vagy ájulás: Ezek a tünetek arra utalhatnak, hogy a szív nem képes megfelelően pumpálni a vért az agyba.
 • Szokatlan fáradtság vagy gyengeség: Különösen akkor, ha ez hirtelen jelentkezik, és nincs egyértelmű magyarázat rá.
 • Gyakori mellkasi fájdalom nélküli szorongás vagy pánikrohamok: Noha ezek a tünetek lehetnek más állapotok jelei is, a kardiológus segíthet kizárni a szívproblémákat.
 • Örökletes szívbetegség családi előfordulása: Ha családjában előfordultak szívbetegségek, különösen fiatal korban vagy hirtelen halálesetek, fontos lehet a szűrés.

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen betegségek gyors és korszerű kivizsgálásában vagy kezelésében kaphat szakszerű segítséget a Déli Klinika kardiológiai ambulanciáján?

 • Szívizomzat betegségei: szívinfarktus (miokardiális infarktus), a szívizomgyulladás (miokarditisz), valamint a szívizom-elégtelenség (szívelégtelenség).
 • Szívbillentyű betegségek: Ezek lehetnek veleszületett rendellenességek vagy szerzett állapotok, például mitrális vagy aorta billentyű elégtelenség, vagy szűkület.
 • Szívritmuszavarok: aritmiák, mint például a pitvarfibrilláció, pitvarremegés, kamrai tachikardia vagy bradikardia, vezetési zavarok (Tawara szár blokk), sick sinus szindróma
 • Magas vérnyomás (hipertónia)
 • Perifériás érrendszeri betegségek - atherosclerosis, érszűkület
 • Szívelégtelenség
 • Keringési rendellenességek: Például trombózis, embólia vagy egyéb vérkeringési problémák.
 • Aorta billentyű szűkület (stenosis)
 • Koszorúsérbetegség (coronaria betegség), angina pectoris, szívinfarktuson átesett páciensek kardiológiai gondozása
 • Különböző eredetű cardiomyopathiák (pl. toxikus, gyógyszer eredetű, idiopathiás)

Mindig fontos a kardiológiai szakorvosi vizsgálat, ha valamilyen szív- és érrendszeri problémára gyanakszik, vagy ha bármilyen szokatlan tünetet tapasztal.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

   +36-1-999-0640
  [email protected]

A kardiológiai szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően az Ön magasabb színvonalú egészségügyi ellátásának az érdekében kérjük rögzítse a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket a Déli Klinika bioinformatikai rendszerében  annak érdekében, hogy:

 • több idő álljon rendelkezésre az Ön egészségügyi problémáinak a pontos megbeszélésére és ellátására
 • a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi, illetve a családjában előforduló betegségekről

A részletes kardiológiai kivizsgálás során a fizikális vizsgálat és a kórtörténet áttekintése mellett különböző eszközös vizsgálatokra is szükség lehet. Klinikánkon a pontosabb diagnózis felállítását a monokristályos szív ultrahang vizsgálat és a precíziós artéria analízis vizsgálat mellett, 12 elvezetéses nyugalmi EKG, valamint terheléses EKG vizsgálatok mellett 24 órás vérnyomás-monitorozás (ABPM monitorozás) és 24 órás szívritmus monitorozás (Holter EKG vizsgálat) is rendelkezésre áll.

Szakorvosaink mind a szívritmuszavarok, a szívelégtelenség, mind a magas vérnyomás és a vérellátási zavarok (érelmeszesedés, atheroscelorosis, angina) kivizsgálásában és a gyógyszeres kezelésének beállításában, valamint a kardiológiai betegek rendszeres gondozásában is nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A kardiológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az kardiológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat. A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról