Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünetegyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés

Részletek

Tüdőgyógyászati szakrendelés

A tüdőgyógyászat (pulmonológia) a tüdő, a légutak és a légzőszervrendszer megbetegedéseivel foglalkozó tudományterület.

Tüdőgyógyász szakorvosaink jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek mind a légzőrendszer akut, gyulladásos megbetegedéseinek, mind krónikus betegségeinek mind pedig a tüdő rosszindulatú daganatos betegségeinek a kivizsgálásában, kezelésében.

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni pulmonológiai magánrendelésünket?🔎

A tüdő megbetegedéseire utaló leggyakoribb panaszok, tünetek lehetnek:

 • a köhögés, különösen az elhúzódó, krónikus köhögés, illetve a hurutos köhögés (azaz a köpetürítéssel társuló köhögés)
 • a véres köpet, vagy vérköpés
 • a terhelésre, vagy nyugalomban jelentkező nehézlégzés (dyspnoe), fulladásérzés
 • mellkasi panaszok, fájdalmak
 • Fontos tudni, hogy a tüdő daganatos betegségei sokszor tünetszegények! Tüdőrák gyanúját keltheti a nehézlégzés, vérköpés, krónikus köhögés, krónikus mellkasi fájdalom, fogyás, nyelési nehezítettség. Dohányos páciensek esetén, illetve ahol a családban előfordult már tüdőrák a tüdőgyógyászati  kivizsgálás indokolt lehet.

Leggyakoribb gyulladásos, allergiás és fertőzéses tüdőbetegedések, amelyekkel kapcsolatban hasznos tüdőgyógyász szakorvosaink véleményét, javaslatait kérni:

 • krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD)
 • asztma (asthma bronchiale)
 • légúti allergia, szénanátha (rhinitis allergica)
 • légutak gyulladásai pl. hörghurut (bronchitis), tüdőgyulladás (pneumonia),
 • sarcoidosis
 • tüdő fibrózis (idiopathias pulmonalis fibrosis)
 • tüdő tubercolosis (TBC)

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Tüdőgyógyászati online szakorvosi rendelés, tüdőgyógyász videó konzultáció bioinformatikai támogatással

Azon Pácienseink számára, akiknek nincs lehetőségük, vagy nem tudnak otthonról kimozdulni, Magyarországon elsőként online bioinformatikai rendszerrel támogatott tüdőgyógyász szakorvosi videó konzultációs lehetőségeket biztosítunk. annak érdekében, hogy a különböző vizsgálati eredmények, illetve a továbbiakban javasolt teendők részletes megbeszélésére szakszerű segítséget, javaslatot kapjanak szakorvosainktól a tüneteik csökkentésére vagy a betegségük kivizsgálására.  

A CMC Déli Klinika® tüdőgyógyászati videó konzultációja kiváló megoldás lehet és könnyen, gyorsan, kényelmesen elérhető segítséget biztosít:

 • ha megnyugtató tüdőgyógyász szakorvosi javaslatra, tanácsra van szüksége
 • ha elbizonytalanodott az tüdőgyógyászati betegsége vagy allergiás gyógyszereinek az adagolása kapcsán
 • a jelenlegi kezelés mellett kialakuló állapot rosszabbodás, fokozódó allergiás tünetek esetén
 • a kezelés mellett jelentkező mellékhatás(ok) kapcsán a további teendők
  megbeszélésére
 • a korábbi tüdőgyógyászati betegségének, vagy tüdőgyógyászati panaszainak a kiújulása esetén
 • tüdőgyógyász szakértői másodvéleményezésre
 • ha bizonytalan abban, hogy kihez forduljon segítségért

Hogyan vehetem igénybe a CMC Déli Klinika® online tüdőgyógyászati videó konzultációs rendelését?

tüdőgyógyász videó konzultációhoz e-mailben kapott link segítségével végezze el az alábbi videó szerinti beállítást:

Az online tüdőgyógyász szakorvosi videó konzultáció díja: 20 000 Ft.

Foglaljon gyorsan, egyszerűen és kényelmesen időpontot!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📲 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A pulmonológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

A pulmonológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

CMC-TEAM® vélemény megrendelése