Árak

Sebészet

sebészeti kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Sebészet

alap sebészeti szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Sebészet

Medical examination in Surgery (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

SEBÉSZETI MAGÁNRENDELÉS

Magánklinikánkon és Ultramodern Sebészeti Központunkban a sebészeti szakterület számos szub-specialitással is rendelkezik. Rosszindulatú daganatok sebészeti ellátásában is tapasztalt emlősebész, fej-nyak sebész, érsebész, hasi sebész kollégák fogadják klinikánkon a speciális szakértelmet igénylő eseteket.

Plasztikai sebész kollégáink foglalkoznak a rekonstrukciós, helyreállító sebészeti beavatkozásokkal illetve az esztétikai, kozmetológiai (szépészeti) céllal végzett speciális műtétekkel, eljárásokkal.

Célunk, hogy megtaláljuk pácienseink számára a legkevésbé megterhelő, a legkisebb beavatkozással járó sebészeti eljárásokat és biztosítsuk a műtétet követő minél előbbi regenerációt illetve gyógyulást. Klinikánkon sebészeti beavatkozások előtti kivizsgálással (labordiagnosztika, képalkotó vizsgálatok, kardiológiai és aneszteziológiai konzílium), illetve sebészeti beavatkozások utáni gondozással és rehabilitációval is széleskörűen foglalkozunk.

Ultramodern Sebészeti Központunk különböző részlegeiről, szakrendeléseiről bővebb információkat az alábbi linkre kattintva talál:AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen tünetek esetén célszerű felkeresni a Déli Klinika sebészeti szakrendeléseit?  

  • Látható bőrelváltozások, dudorok vagy duzzanatok különösen ha változást vagy növekedést mutatnak
  • Bőr alatti elváltozások kezelése
  • Éles, hirtelen fellépő fájdalom - különösen akkor, ha a fájdalom intenzív, vagy fokozódik és hirtelen jelentkezik
  • Sérülés vagy trauma - zúzódás vagy vágás esetén, amelyek sebészeti beavatkozást igényelhetnek.
  • Gyulladásos elváltozások, tünetek vagy duzzadt területek: hasi fájdalom, hányinger, hányás, láz, vagy duzzadt, fájdalmas nyirokcsomók jelenléte esetén.
  • Emésztőrendszeri problémák: Például súlyos és tartós hasmenés, vérzés a székletben, hasi fájdalom vagy duzzanat
  • Sebek, fekélyek, vagy égési sérülések különösen, ha szövődmények is jelentkeznek, például fertőzés vagy mélyebb sebképződés
  • Daganatos elváltozások, vagy dagant gyanú - pl. a mellben, a bőrön, a lágy szövetekben vagy más területeken megjelenő elváltozások
  • Érrendszeri problémák - visszér, vagy hirtelen kialakuló érösszehúzódás, thrombosis vagy annak gyanúja, egyéb érproblémák

Ultramodern Sebészeti Központunkban jelentős gyakorlati tapasztalattal és szaktudással rendelkező szakorvosaink a Páciens egyéni adottságai alapján a legoptimálisabb, személyre szabott kezelési megoldásokat javasolják, törekedve a minimálisan invazív, legújabb sebészeti technológiák alkalmazására.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen betegségek gyors és korszerű kivizsgálásában vagy kezelésében kaphat szakszerű segítséget a Déli Klinika sebészeti szakrendelésein?Epekövesség

különösen ha az epekövesség súlyos fájdalmat, gyulladást vagy más szövődményeket okoz, például epehólyaggyulladást vagy epekövesség okozta hasnyálmirigy gyulladást (pancreatitis) stb

Tekintse meg videóinkat a témában!
LAPAROSZKÓPOS EPEHÓLYAG ELTÁVOLÍTÓ MŰTÉT

TUDJON MEG TÖBBET A MŰTÉTRŐLSérvek

lágyéki vagy a hasi sérvek, amelyek fájdalmat és súlyos komplikációkat okozhatnak, és sebészeti korrekciót igényelhetnek.

Tekintse meg videóinkat a témában!


SÉRVMŰTÉTI LEHETŐSÉGEK A CMC DÉLI KLINIKA ULTRAMODERN SEBÉSZETI KÖZPONTJÁBAN

TOVÁBB A SÉRV MŰTÉTEKHEZDaganatok vagy ciszták

különböző szervekben előforduló daganatok vagy ciszták, például a mell-, a bőr-, a has- vagy más területeken, amelyek sebészeti eltávolítást igényelhetnekAZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS
Gyomor-, és bélrendszeri betegségek

például a vastag- vagy vékonybél divertikulitisze, Crohn-betegség vagy vastagbélpolipok, amelyek kezelésében sebészeti beavatkozásra lehet szükség

Tekintse meg videóinkat a témában!


   +36-1-999-0640
  [email protected]Végbél betegségek

aranyér, végbél polyp, végbélrepedés, végbél tályog, végbélrák stb.Érrendszeri betegségek

visszerek, vagy perifériás érbetegségek, amelyek kezelésében érsebészeti beavatkozásokra lehet szükség.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


ÉRSEBÉSZETI VIZSGÁLAT 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

ÉRSEBÉSZETI MŰTÉTEK

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Sérülések

zúzódások, vagy más sérülések, amelyek sebészeti bevatkozást igényelhetnekAZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS
Amikor egészségügyi problémájával a Déli Klinika ultramodern sebészeti központját keresi fel, akkor Ön rögtön az elejétől a legjobb kezekbe kerül, hiszen szakértelemben és a magas színvonalú, komplex beteg ellátásban nem ismerünk kompromisszumot!

ULTRAMODERN SEBÉSZETI KÖZPONTUNK SPECIÁLIS ELLÁTÁSAI

Sebészeti Központunkban a ma elérhető legmodernebb eljárásokkal segítjük Pácienseink gyors és eredményes kivizsgálását és gyógyulását! 

PROBLÉMÁK KIVIZSGÁLÁSA ÉS MŰTÉTI KEZELÉSE A DÉLI KLINIKÁN

Magasan képzett, elhivatott műtői szakszemélyzetünk, nemzetközi szinten is elismert specialistáink a műtétre való szakszerű felkészüléstől kezdve a műtétet követő teljes felépülésig igyekeznek szaktudásuk legjavát és minden segítséget megadni a gyógyuláshoz.


SEBÉSZETI KÖZPONT

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

Az sebészeti betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az sebészeti szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról