Személyre szabott gyógymasszázs

Szakembereink a személyre szabott állapotfelmérés során tájékozódnak a bőr, bőr alatti kötőszövetek, az izomzat illetve az ízületek állapotáról és ennek megfelelően végzik a különböző kezeléseket. A különböző gyógymasszázs technikák kiválóan alkalmazhatóak nemcsak az izomzat ellazítására, hanem az izomzat tónusának a fokozására, az az izomtónus visszanyerésére is.

A svéd masszázs egyesíti a kínai, egyiptomi, görög és római technikákat, segít a letapadt izmok lazításában, a fájdalom enyhítésében, mindeközben fokozza a vérkeringést és csökkenti a stresszt.

A különböző növényi eredetű masszázsolajokkal végzett svédmasszázs közvetlenül hat a perifériás idegekre, kedvezően befolyásolja az érző- és mozgatóidegeket, valamint csökkenti az idegi ingerlékenységet, a fájdalmat és izomfeszülést, mindamellett enyhül a lelki feszültség is.

Az erősebb fogások – gyúrás, ütögetés, vágás, vibráció stb – serkentik az idegrendszer működését, fokozzák az izomzat tónusát, javítják a vér és nyirokkeringést, így segítik az anyagcserét és a felhalmozódott salakanyagok eltávolítását.

Szakértőink gondoskodása és svájci precíziós technológia az Ön gyors gyógyulásának a szolgálatában!

A CMC Déli Klinikán már elérhető a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban a svájci precíziós technológián alapuló kiemelkedően hatékony fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő módszer az Achilles ín fájdalmainak kezelésére.

A CMC Déli Klinikán alkalmazott kezelések során egyedülállóan hasznosítjuk a radiális lökéshullámok hatásainak a fokozására a precízen célzott, fókuszált lökéshullámok gyógyító erejét is.

A legtöbb egészségügyi intézményben használt hagyományos radiális lökéshullám kezelések során leadott lineáris energia mélyre hatolva fokozatosan veszíti el energiáit, miközben mind a felszíni bőr struktúrákban, mind az izomszövetekben kifejti kedvező hatásait. A fókuszált kezelés pedig precízen célozva egy jól meghatározott, mélyebben elhelyezkedő célpontra összpontosuló, nagy energialeadást biztosít a terápia során.

A kezelések során a bőrön keresztül juttatunk be elektromágneses mezők által gerjesztett nagy erejű hangnyomáshullámokat a kezelni kívánt területre, melyet ultrahang segítségével azonosítunk be. A terápia stimulálja a metabolikus folyamatokat, serkenti a vérkeringést, ezáltal elősegíti a sérült szövetek regenerálódását a bőr, és a környező szövetek/lágyrészek károsodása nélkül. A fokozódó vérkeringés hatására javul a szövetek, sejtek oxigén és tápanyag ellátottsága, amely lehetővé teszi az anyagcsere folyamatok felgyorsulását. A felgyorsult anyagcsere következtében pedig fokozódik a sejtek regenerációja és a gyulladáskeltő anyagok elszállítása, amelyek egyaránt elősegítik a fájdalom és a gyulladás csökkentését, megszüntetését.

A klinikai tanulmányok alapján a hagyományos, radiális lökéshullám kezeléssel speciálisan kombinált  fókuszált kezelésekkel nagyobb hatékonyság érhető el, hiszen precízen célozva biztosítja a fájdalmas pontokra, gyulladásos elváltozásokra a nagy energiájú lökéshullámok gyógyító erejét a terápia során.

A kezelések kifejezett gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatást biztosítanak. Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják azokat a molekuláris szinten zajló folyamatokat, amelyek összessége eredményezi a komplex, precízen célzott (fókuszált) lökéshullám kezelés kedvező hatásait. Az eddigi vizsgálati eredmények alapján a kombinált lökéshullám kezelés: 88%-os hatékonyságot  biztosított az Achilles-ín fájdalom (achillodynia) kezelésében.

 Időpontfoglalás precíziós lökéshullám kezelésre:

A nyiroködéma (lymphoedema, limfödéma) kezelésére szolgáló speciális masszázs. Célja a nyirokkeringés javítása, valamint a nyirokcsomók kiürítésével párhuzamosan a nyiroktermelődés gátlása. A kezelés segítségével a nyirokkeringés fokozódik, a salak- és a méreganyagok kiürülnek a szervezetből, rendszeres alkalmazásával megszüntethető a szöveti nyirokpangás. Emellett aktiválja az immunrendszert, gyorsítja a salakanyagok elszállítását, így fokozza a sejtek és a szövetek regenerálódását is.

önre szabva

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!

tünete van?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.
Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!