Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünetegyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bionformatikai rendszert állítottunk az Ön gyógyulásának szolgálatába. Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára!

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás
– azonnali leletelérés

Részletek

Svájci precíziós technológia az Ön gyors gyógyulásának a szolgálatában

Jelentkezzen be a CMC Déli Klinika exkluzív, precíziós lökéshullám kezeléseire és tapasztalja meg a mellékhatás mentes fájdalomcsillapítás, sebgyógyítás, heg- és narancsbőr kezelés, valamint a merevedési zavarok kezelésének új dimenzióit!

Hogyan működik?

A kezelések során a bőrön keresztül juttatunk be elektromágneses mezők által gerjesztett nagy erejű hangnyomáshullámokat a kezelni kívánt területre, melyet ultrahang segítségével azonosítunk be. A terápia stimulálja a metabolikus folyamatokat, serkenti a vérkeringést, ezáltal elősegíti a sérült szövetek regenerálódását a bőr, és a környező szövetek/lágyrészek károsodása nélkül.

Az alkalmazott kezelések során a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban egyedülállóan hasznosítjuk a radiális és a de-fókuszált lökéshullámok hatásainak a fokozására a precízen célzott, fókuszált lökéshullámok gyógyító erejét is.

Miben más?

A legtöbb egészségügyi intézményben használt hagyományos radiális lökéshullám kezelések során leadott lineáris energia mélyre hatolva fokozatosan veszíti el energiáit, miközben mind a felszíni bőr struktúrákban, mind a mélyben elhelyezkedő izomszövetekben kifejti kedvező hatásait.

A CMC Déli Klinikán alkalmazott de-fókuszált kezelések során nagy lágyszöveti, felszíni szöveteken elosztott energialeadás történik és így ideális nagyobb kiterjedésű bőrfelszíni elváltozások, pl. sebek, fekélyek kezelésére. A szakembereink által alkalmazott fókuszált kezelés pedig precízen célozva egy jól meghatározott, mélyebben elhelyezkedő célpontra összpontosuló, nagy energialeadást biztosít a terápia során.

Milyen kezeléseket vehetek igénybe?

Klinikánk vezető svájci, specializált orvostechnológiai eszközökkel és nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, elismert szakemberekkel várja azokat a Pácienseket, akik az alábbi területeken keresnek megbízható és hatékony kezelést:

Mozgásszervi problémák precíziós kezelése

Klinikánkon elérhető a svájci precíziós technológián alapuló kiemelkedően hatékony fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő módszer!

Mit kezel?

 • a sarok fájdalmak (sarokcsontkinövés, sarkantyú)
 • a talpfájdalmak
 • az Achilles ín fájdalmai
 • teniszkönyök, golfkönyök
 • vállfájdalmak
 • bizonyos gyulladásos eredetű csípőtáji és térdfájdalmak
 • sportsérülések, pl. izomhúzódás, izomszakadás, „ugró térd szindróma”
 • csonttörések, csontgyógyulási zavarok kezelésére

Hatásmechanizmus, tanulmányok, kezelés részletei 🔎

A klinikai tanulmányok alapján a hagyományos, radiális lökéshullám kezeléssel speciálisan kombinált  fókuszált kezelésekkel nagyobb hatékonyság érhető el, hiszen precízen célozva biztosítja a fájdalmas pontokra, gyulladásos elváltozásokra a nagy energiájú lökéshullámok gyógyító erejét a terápia során.

A kezelés kifejezett gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatást biztosít, amely lehetővé teszi az ízületi szalagok, inak és ízületi tokok, az izmok valamint a csontok krónikus betegségeinek illetve sportsérüléseinek a kezelésére.

Már egy-két kezelés után látványos a hatás érzékelhető a kezelt ízületben, javul az ízület mozgathatósága, csökken a fájdalom és javul az életminőség. Ráadásul a már kialakult ízületi meszesedések esetében is képes a mészszemcsék szétzúzására, melyek a lökéshullám hatására apróbb részecskékre törnek szét.

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják azokat a molekuláris szinten zajló folyamatokat, amelyek összessége eredményezi a komplex, precízen célzott (fókuszált) lökéshullám kezelés kedvező hatásait. Az eddigi vizsgálati eredmények alapján – a teljesség igénye nélkül – a kombinált lökéshullám kezelés kiemelkedő hatékonyságot eredményezett:

 • az ínhüvelygyulladások, különösen a meszesedéssel járó ínhüvelygyulladások kezelésében –91%-os hatékonyság
 •  az elhúzódó vállizületi fájdalmak, rotátor köpeny szindróma esetén 83%-os hatékonyságról számoltak be
 • teniszkönyök betegségben az esetek 77%-ban bizonyult hatékonynak
 • radialis és ulnaris epicondylitist tekintve pedig 80%-ban
 • az úgynevezett „ugró térd szindróma” (tendinitis patellaris) és az Achilles-ín fájdalom (achillodynia) esetén 88%-ban
 • míg a sarok sarkantyú eseteinek 90%-ában hatékony kezelési módszer

Mindezek mellett a kombinált terápia 80%-os hatékonysággal alkalmazható az úgynevezett „myofasciális trigger pont” terápiában is, melyek kezelésével eredményesen megszüntethetőek a kisugárzó fájdalmak és az izommerevség is.

Kifejezetten kedvező a kezelés hatása a különböző izommerevséggel járó betegségekben, különösen sokat vizsgálták a hatékonyságát az agyvérzést követő fokozott izomtónussal járó állapotokban és kedvező hatásokról számoltak be mind az izommerevség csökkentésében, mind pedig a mozgathatóság, mozgástartomány bővülés tekintetében, amely a kezelés után még legalább 2 hónapig megfigyelhető volt.

A kombinált, precíziós lökéshullám terápia kedvezően hat a csontok anyagcseréjére is, serkenti az érújdonképződést és így gyorsítja a csontok gyógyulását. Mindezek miatt sikerrel alkalmazzák csonttörések és csontgyógyulási zavarok olyan eseteiben, amikor nem jön szóba sebészeti kezelés, vagy annak sikere kétséges. (pl. poszttraumás csontgyógyulási zavarok esetén, stressz csonttörések esetén, vagy az „avascularis” csontelhalás korai eseteiben.

A csontok traumás sérülései esetén fellépő csontegyesülési zavarok komplikált ellátásában vizsgálva, amennyiben a traumát követő 6-11 hónapon belül végezték a kezelést, a terápia hatékonysága egyenértékűnek bizonyult a sebészeti kezeléssel, de a legjobb eredményeket a traumát követő 3-6 hónappal végzett kezelésekkel érték el, ezekben az esetekben jobb klinikai kimenetel volt elérhető, mint sebészeti terápiával.

Szintén sikerrel alkalmazzák a „combfejcsont elhalás” (osteonecrosis) kezelésében: amennyiben az elváltozás korai stádiumban kerül felismerésre, a lökéshullám terápia képes az elhalás növekedésének megállítására és a további csont összeesés megelőzésére.

Általánosságban elmondható, hogy a kezelések hossza, a kezelésenként leadott lökéshullámok száma, illetve az energialeadás típusának megfelelő kiválasztása kedvezően befolyásolta a kimenetelt, de az eredmény természetesen függ a kezelt elváltozás súlyosságától és a Páciens életmódjától. Így fontos, hogy a kezelés komplex ellátást nyújtó centrumokban, tapasztalt szakemberek irányításával kerüljön elvégzésre.

Milyen hatásmechanizmussal gyógyítja a kombinált, fókuszált lökéshullám terápia a csontok, ízületek, izmok működését, betegségeit?

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják azokat a molekuláris szinten zajló folyamatokat, amelyek összessége eredményezi a speciális „elektromágneses, cylindrikus” lökéshullám terápia kedvező hatásait:

Ennek mechanizmusát az ESWT kezelés ínakra kifejtett direkt kedvező hatása és az ínakat körülvevő extracelluláris mátrix sejtjeiben észlelhető patológiás elváltozások megszüntetésével kifejtett együttes hatás jelenti.

Az eredményesség itt is összefügg a kezelés érújdonképződést és növekedési faktorokat serkentő hatásaival,

 • fokozódik az erek újraképződését serkentő növekedési faktorok (VEGF) és az erek falának bizonyos sejtjeinek képződéséért felelős úgynevezett mesenchymalis őssejt termelődése
 • javul a vér és nyirokerek mikro-keringése és anyagcseréje (oxidatív stressz redukció, vasodilatáció lép fel), amelynek hatására visszaszorulnak a krónikus gyulladást fenntartó folyamatok
 • gyulladáscsökkentő és antibakteriális (a baktérium fertőzéseket gátló) hatások érvényesülnek
 • növekszik a sejtes matrix, ill. a sejtek közötti kötőszövet termelődéséért felelős fibroblaszt sejtek száma

A defókuszált, akusztikus lökéshullám kezelés éppen azt a problémát orvosolja, amely miatt nem, vagy csak nehezen és lassan gyógyulnak az egyre nagyobb kiterjedésű sebek és fekélyek, azaz a kezelések hatására:

 • a nagy energiájú, akusztikus hanghullámok meggyorsítják a vérkeringést és így fokozzák a sebek területén az anyagcsere folyamatokat
 • a terápia hatására jelentősen fokozódik az új erek képződése (neoangiogenesis)
 • a vérerek falán könnyebben jutnak át a szövetek újraképződéséhez szükséges anyagok
 • az anyagcsere folyamatok és a vérkeringés javulása elősegíti a sejtek regenerálódást és az új sejtek képződését, valamint a sejtnövekedést
 • a sejtek regenerálódása, anyagcseréjük és táplálék ellátásuknak a javulása, valamint az új és egészséges sejtek képződése együttesen járul hozzá az eredményesebb sebgyógyuláshoz és megakadályozza a szövetek további elhalását

Összességében elmondható, hogy a szervezet saját öngyógyító folyamatait serkentve a komplex defókuszált, akusztikus lökéshullám kezelés mellékhatások nélkül olyan mértékben képes javítani a sejtek működését, tápanyag és vérellátását, hogy még a nehezen illetve nem gyógyuló fekélyes sebek fokozatos gyógyulásában is jelentős eredmények érhetőek el.

Milyen gyakorisággal javasolt a kezelés?

A kezeléseket szakértőink irányítása alapján szakképzett sebkezelőink végzik ambulánsan, előzetes időpont egyeztetés alapján.

 • Az optimális hatékonyság érdekében a kezelések gyakoriságára, formájára személyre szabott javaslatot adunk. Általánosságban elmondható, hogy a seb méretétől és a Beteg egyéni adottságaitól függően már 5-10 kezelés után látványos javulás tapasztalható a sebek gyógyulásában.
 • A kezelések időtartama alkalmanként 30 perc, a kezelés után a sebet a legkorszerűbb kötözőszerekkel látjuk el a megfelelő gyógyulás érdekében.
 • A kezelés nem jár vérzéssel és káros mellékhatások nélküli.

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Sebek és fekélyek precíziós kezelése

A CMC Déli Klinikán elérhető a svájci precíziós technológián alapuló kiemelkedően hatékony módszer a sebek és fekélyek gyógyítására vonatkozó kezelés is!

Mit kezel?

 • a nehezen gyógyuló sebek (pl. műtét utáni sebgyógyulás zavarai, sérülést vagy traumát követő elhúzódó sebgyógyulás)
 • az artériás és vénás bőrfekélyek – például a cukorbetegséggel társult bőr- és lágyrészfekélyek
 • a felfekvéses elváltozások, fekélyek
 • az égési sérülések kezelésében.

Hatásmechanizmus, tanulmányok, kezelés részletei🔎

Az egyedülálló és védjegyzett svájci technológiának köszönhetően a speciális lökéshullámok létrehozásának folyamata az elektromágneses indukció fizikai elvén alapul. Ez azt jelenti, hogy a tölcsérek és a membrán elrendezése optimális ahhoz, hogy a gép kifejezetten erős és rövid akusztikus impulzusokat hozzon létre. Ezek tökéletesek a bőrfelszínhez közel elhelyezkedő területek gyógyítására, ilyenek például a nem gyógyuló sebek. A lökéshullámok így folyamatos energia szintet és nagy fókusz területet képesek tartani a vizsgálat idejére ezzel bebiztosítva a biztonságos sebgyógyítást.

A klinikai tanulmányok alapján a defókuszált, akusztikus lökéshullám kezelés éppen azt a problémát orvosolja, amely miatt nem, vagy csak nehezen és lassan gyógyulnak az egyre nagyobb kiterjedésű sebek és fekélyek, azaz a kezelések hatására:

 • a nagy energiájú, akusztikus hanghullámok meggyorsítják a vérkeringést és így fokozzák a sebek területén az anyagcsere folyamatokat
 • a terápia hatására jelentősen fokozódik az új erek képződése (neoangiogenesis)
 • a vérerek falán könnyebben jutnak át a szövetek újraképződéséhez szükséges anyagok
 • az anyagcsere folyamatok és a vérkeringés javulása elősegíti a sejtek regenerálódást és az új sejtek képződését, valamint a sejtnövekedést
 • a sejtek regenerálódása, anyagcseréjük és táplálék ellátásuknak a javulása, valamint az új és egészséges sejtek képződése együttesen járul hozzá az eredményesebb sebgyógyuláshoz és megakadályozza a szövetek további elhalását

Összességében elmondható, hogy a szervezet saját öngyógyító folyamatait serkentve a komplex defókuszált, akusztikus lökéshullám kezelés mellékhatások nélkül olyan mértékben képes javítani a sejtek működését, tápanyag és vérellátását, hogy még a nehezen illetve nem gyógyuló fekélyes sebek fokozatos gyógyulásában is jelentős eredmények érhetőek el.

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják azokat a molekuláris szinten zajló folyamatokat, amelyek összessége eredményezi a speciális „elektromágneses, hengeres” lökéshullám terápia kedvező hatásait:

 • fokozódik az erek újraképződését serkentő növekedési faktorok (VEGF) és az erek falának bizonyos sejtjeinek képződéséért felelős úgynevezett mesenchymalis őssejt termelődése
 • javul a vér és nyirokerek mikro-keringése és anyagcseréje (oxidatív stressz redukció, vasodilatáció lép fel), amelynek hatására visszaszorulnak a krónikus gyulladást fenntartó folyamatok
 • gyulladáscsökkentő és antibakteriális (a baktérium fertőzéseket gátló) hatások érvényesülnek
 • növekszik a sejtes matrix, ill. a sejtek közötti kötőszövet termelődéséért felelős fibroblaszt sejtek száma

A komplex elektromágneses, hengeres kezelések hatékonyságát eddig a legkiterjedtebben elhúzódó vénás és artériás keringési zavarok, cukorbetegséggel szövődött lábszárfekélyek, valamint nyomási (felfekvéses) fekélyek kezelésében vizsgálták.

Egy átfogó – több vizsgálat adatait összességében elemző – tanulmány szerint a terápia hatékonysága 53-88.6% között mozog ebben a heterogén betegcsoportban. A hatásosság egyrészt függ a krónikus bőrelváltozás, seb, fekély kiváltó okától, illetve az elváltozás méretétől és a szövetek elhalásának a kiterjedésétől.

Az égési sebek kezelésében az égésterápia kiegészítésében is szerepe lehet a defókuszált, akusztikus lökéshullám kezelésnek: jelentősen csökkenti a bőrsérülést kísérő fájdalmat, valamint égett bőrterületeken növeli a vérátáramlást, az érújdonképződés mértékét, ezáltal is elősegítve a gyógyulást.

Az eredmények alapján a több kezelésből álló terápia során láthatóan és fokozatosan csökken a seb nagysága és mélysége. A seb begyógyulásának természetesen akkor van a legnagyobb esélye, ha a seb korai állapotban kerül felismerésre és kezelésre.

A kezelés hossza, a kezelésenként leadott lökéshullámok száma, illetve az energialeadás típusának megfelelő kiválasztása kedvezően befolyásolta a kimenetelt, de az eredmény természetesen függ a kezelt elváltozás súlyosságától és a Páciens életmódjától. Így fontos, hogy a kezelés komplex ellátást nyújtó centrumokban, tapasztalt szakemberek irányításával kerüljön elvégzésre.  

Milyen hatásmechanizmussal gyógyítja az elektromágneses, cylindrikus lökéshullám terápia és vákuum kezelés a bőr és a kötőszöveti elváltozásait?

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják azokat a molekuláris szinten zajló folyamatokat, amelyek összessége eredményezi a speciális „elektromágneses, hengeres” lökéshullám terápia kedvező hatásait:

 • fokozódik az erek újraképződését serkentő növekedési faktorok (VEGF) és az erek falának bizonyos sejtjeinek képződéséért felelős úgynevezett mesenchymalis őssejt termelődése
 • javul a vér és nyirokerek mikro-keringése és anyagcseréje (oxidatív stressz redukció, vasodilatáció lép fel), amelynek hatására visszaszorulnak a krónikus gyulladást fenntartó folyamatok
 • gyulladáscsökkentő és antibakteriális (a baktérium fertőzéseket gátló) hatások érvényesülnek
 • növekszik a sejtes matrix, ill. a sejtek közötti kötőszövet termelődéséért felelős fibroblaszt sejtek száma

Milyen gyakorisággal javasolt a kezelés és mennyi az ára?

A kezeléseket szakértőink irányítása alapján szakképzett sebkezelőink végzik ambulánsan, előzetes időpont egyeztetés alapján.

 • Az optimális hatékonyság érdekében a kezelések gyakoriságára, formájára személyre szabott javaslatot adunk. Általánosságban elmondható, hogy a seb méretétől és a Beteg egyéni adottságaitól függően már 5-10 kezelés után látványos javulás tapasztalható a sebek gyógyulásában.
 • A kezelések időtartama alkalmanként 30 perc, a kezelés után a sebet a legkorszerűbb kötözőszerekkel látjuk el a megfelelő gyógyulás érdekében.
 • A kezelés nem jár vérzéssel és káros mellékhatások nélküli.

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Kötőszöveti elváltozások (hegek, striák, ráncok, narancsbőr) precíziós kezelése

Klinikánkon alkalmazott kezelések során a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban egyedülállóan hasznosítjuk a precízen célzott, akusztikus és vibrációs lökéshullámok gyógyító erejét a narancsbőr, hegek, kötőszöveti lazaság, a terhességi bőrelváltozások valamint a bőr alatti zsírlerakódások kezelésében.

Felmérések alapján a nők jelentős részének az életét keseríti meg a narancsbőr (cellulit) kialakulása, amelynek a kialakulásában a legfontosabb tényező a vér- és a nyirokkeringés funkcionális zavara. Így a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közzé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet. A folyamat során a kötőszövet rugalmassága is csökken, amelynek köszönhetően a bőr egyenetlenné válik.

A CMC Déli Klinikán már elérhető, a svájci technológián alapuló kiemelkedően hatékony módszer a a különböző kötőszöveti elváltozások (cellulit, ráncok, stria, heg) kezelésében, amely az akusztikus, vibrációs lökéshullámok és vákum kezelés együttes hatásait biztosítja a maximális eredményesség érdekében.

Az összetett technológiának köszönhetően a kezelés nagymértékben elősegíti a zsírbontást, a kollagén termelődést és a kötőszöveti rugalmasság, metabolizmus növelését, valamint javítja a kezelt területek vér és nyirokkeringését.

Hatásmechanizmus, tanulmányok, kezelés részletei🔎

Az optimális kezelési eredmény a különböző lökéshullámenergiák kombinációjával érhető el:

 • C-ACTOR<sup>®</sup> kezelőfejjel végzett rövid magas energiájú defókuszált hullámok elősegítik és felgyorsítják a zsírsejtek lebontását és a vérkeringést  a mélyebben fekvő területeken is
 • Míg a D-ACTOR® kezelőfejjel végzett alacsony energiájú radiális lökéshullámok a bőr felszínhez közel eső részeken fejtik ki hatásukat, nagymértékben elősegítve ezzel a kötőszövet rugalmasságának a növelését, így biztosítva a kimagasló hatékonyságot a kötőszöveti lazaság, a striák, hegek, ráncok és a cellulit kezelésében
 • A kezelés 3. pillérét a V-ACTOR® kezelőfejjel alkalmazott vibrációs hullámok biztosítják, amelyek nagyobb területen fokozzák a nyirokkeringést és serkentik a szöveti metabolizmust, valamint segítik az izomrelaxációt 

 

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják az akusztikus, defókuszált és vibrációs lökéshullám terápia kedvező hatásait:

 • a bőrfelszín egyenletességének a javításában (hegek, striák)
 • a bőr rugalmasságának a növelésében, így a ránctalanításában és regenerálásában
 • a cellulit (narancsbőr) kezelésében
 • a bőr alatti zsírszövet csökkentésében, a bőr vér és nyirokkeringésének a javításában
 • a szülés utáni bőrregenerálásban illetve a testsúlyváltozás okozta hízási/nyúlási csíkok hatékony kezelésében

Egy svájci tanulmány alapján a kezeléseket a megfelelő módon és gyakorisággal alkalmazva a bőr rugalmassága 73%-kal növekedett és a kedvező hatás 3-6 hónappal a terápia befejezése után is érvényesült (a bőr rugalmasságának 95-105%-os növekedését tapasztalták)

A kezelés hossza, a kezelésenként leadott lökéshullámok száma, illetve az energialeadás típusának megfelelő kiválasztása kedvezően befolyásolta a kimenetelt, de az eredmény természetesen függ a kezelt elváltozás súlyosságától és a Páciens életmódjától. Így fontos, hogy a kezelés komplex ellátást nyújtó centrumokban, tapasztalt szakemberek irányításával kerüljön elvégzésre.  

Klinikánk nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, elismert szakértői a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban végzik a kötőszöveti betegségek és elváltozások komplex, precíziós diagnosztizálását és kezelését.

Milyen gyakorisággal javasolt a kezelés?

 • A kezelési időtartam 45 perc.
 • 3-4 hét alatt 8-10 alkalmas kezelés javasolható (a kezelendő elváltozásoktól függően). 

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Merevedési zavarok precíziós kezelése

Svájci precíziós technológia a szorongás mentes, örömteli szexuális életért!

A CMC Déli Klinikán alkalmazott kezelések során a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban egyedülállóan hasznosítjuk a precízen célzott, fókuszált lökéshullámok gyógyító erejét a merevedési zavarok kezelésében.

Felmérések alapján a férfiak fele az élete során legalább egy ideig tapasztal erekciós nehézségeket, merevedési zavarokat. A merevedési zavarok előfordulási gyakorisága és súlyossága az életkor előrehaladásával sajnos fokozatosan növekszik.

A merevedési zavar – a megfelelő erekció létrejöttének, vagy fenntartásának tartós képtelensége a szexuális aktus során – leggyakoribb kiváltó oka a hímvessző keringési zavara, amelynek hátterében nagyon gyakran magas vérnyomás, szívbetegség, cukorbetegség, dohányzás, alkoholfogyasztás, stressz hatások állnak.

A CMC Déli Klinikán már elérhető, svájci technológián alapuló fókuszált lökéshullám kezelés a legmodernebb, biztonságos és kiemelkedően hatékony módszer az ér eredetű merevedési zavarok kezelésében.   

Milyen előnyei és hatásai vannak a fókuszált lökéshullám kezelésnek a hagyományos kezelési eljárásokkal szemben?

 • nem igényel gyógyszeres kezelést vagy sebészeti beavatkozást
 • nem invazív kezelés, nem jár vérzéssel
 • fájdalommentes, ezért nem igényel érzéstelenítést vagy altatást
 • a betegek döntő többségénél előforduló merevedési zavar okát (az erek és a vérkeringés károsodását) szünteti meg és nemcsak a tüneteket javítja
 • az egész hímvesszőt kezeli egyidőben, de nem hat az egész szervezetre, a hímvesszőn kívüli szervekre – nincsenek észlelhető mellékhatásai
 • nem közvetlenül a szexuális aktus előtt történik a terápia
 • rövid kezelési időt igényel
 • idősebb korban is elvégezhető
 • jelentős esély van a tartós hatás elérésre

Kinek és milyen betegségekben javasolt a fókuszált lökéshullám terápia?

Ez a kezelési módszer javasolható abban az esetben:

 • ha a merevedési zavar hátterében a hímvessző keringési zavara áll (az esetek jelentős részében ez okozza a problémát) és a Páciens nemcsak tüneti (gyógyszeres) kezelést szeretne, hanem a betegség előidézőjét, a kiváltó okot szeretné meggyógyítani
 • ha hosszabb távon szeretné javítani a szexuális életét
 • ha el szeretné hagyni vagy csökkenteni a potencia gyógyszer használatát
 • ha nem szeretne mindig a szexuális aktus időzítésével, programozásával foglalkozni
 • ha nem szedhet rendszeresen potencia növelő gyógyszert
 • ha Önnek krónikus kismedencei fájdalmai vannak
 • ha Önnek úgynevezett Peyronie betegséget (görbe hímvessző, induratio penis plastica) diagnosztizáltak
Hatásmechanizmus, tanulmányok, kezelés részletei 🔎

Számos nemzetközi vizsgálat, tudományos eredmények bizonyítják a fókuszált lökéshullámok gyógyító hatását, amelyek alapján a fókuszált lökéshullámok a véráramlás javításával és a szervezet saját, felerősített gyógyító mechanizmusainak az aktiválásával elősegítik az erőteljes, hosszan tartó erekció kialakulását.

A kezelés kiemelkedő hatékonyságát, gyors és kényelmes alkalmazását – a hagyományos lökéshullám eljárásokhoz képest – a Páciens egyéni igényeihez és betegség karakterisztikájához igazított:

 • személyre szabottan megválasztható dinamikus és hatásos energia tartomány
 • az individualizált kezelési mélység beállítása azaz a kezelendő területre precízen fókuszált hatás
 • a mélyebben fekvő területek nagy pontossággal történő célzott kezelése biztosítja.

A pontos, gyors és kényelmes alkalmazást pedig a svájci technológia garantálja. (a készülék fókusz mélysége miatt elegendő az egyik oldal kezelése)

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják, hogy az alacsony intenzitású lökéshullám terápiát a megfelelő módon és gyakorisággal alkalmazva a kezelt páciensek legalább 70%-80% -ánál jelentős javulás érhető el, még akkor is ha a gyógyszeres kezelés nem használ(t).  A megfelelő gyakorlattal, szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek által végzett kezelések hatására hosszútávon javul az erekciós képesség, amely lehetővé teszi az örömteli szexuális életet. Fontos tudni, hogy az elvégzett klinikai vizsgálatok során mellékhatást nem tapasztaltak, viszont csökkent a páciensek gyógyszeres kezelési igénye (a merevedés gyógyszeres/tablettás serkentésére)

Kimutatták, hogy a hosszabb ideig alkalmazott kezelés (9 hét vagy 5 hét) kedvezőbb hatással bír, de ugyanúgy nem találtak mellékhatásra utaló jelet, mint a rövidebb kezelési idő esetén.

 

A kezelés hossza, a kezelésenként leadott fókuszált lökéshullámok száma, illetve az energialeadás típusának megfelelő kiválasztása kedvezően befolyásolta a kimenetelt, de az eredmény nagyban függött a merevedési zavar súlyosságától, a Páciens életmódjától illetve a társbetegségeitől. Így kiemelten fontos, hogy a kezelést komplex ellátást nyújtó centrumokban, tapasztalt szakemberek irányításával kerüljön elvégzésre.  

A  nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, elismert szakértői a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban végzik a merevedési zavarok komplex, precíziós diagnosztizálását és kezelését. 

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]