Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

Onkológia

Minden daganat típusban az adott szakterület nagy szakmai tapasztalattal és hazai/nemzetközi elismertséggel rendelkező vezető onkológus szakértői segítenek a daganatos betegségek megelőzésében, gyors, pontos diagnosztizálásában, a Beteg egyéni adottságaihoz legmegfelelőbb kezelési stratégia kialakításában, amelyet igény szerint komplex betegtámogatással egészítünk ki.

Onkológiai kezelésre (célzott kezelés, kemoterápia, immunterápia stb.) sor kerülhet:

  • A műtéti beavatkozás előtt (neoadjuváns kezelés), amelynek célja, hogy a daganatsejtek elpusztításával elősegítse a műtét sikerét, vagy műthetővé tegye az adott daganatot
  • A műtétet követően (adjuváns kezelés) azért, hogy minél teljesebb mértékben elpusztítsa a még a szervezetben lévő daganatsejteket
  • Sokszor viszont önálló kezelési formaként a daganat növekedésének lassítása, a szervezetben való szétterjedésének megakadályozása, vagy a már szétszóródott daganatsejtek elpusztítása miatt, illetve a rák okozta tünetek, panaszok, fájdalom enyhítése érdekében kerül sor onkológiai kezelésre (palliatív terápia). 

A Szakértői vizsgálat/konzultáció keretein belül nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, elismert onkológus szakértőink segítenek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, elmagyarázni az egyes onkológiai kezelésekkel kapcsolatos fontos tudnivalókat és tájékoztatják Betegeinket a terápia esetleges szövődményeivel, mellékhatásaival kapcsolatban, valamint gyakorlati tanácsaikkal segítik a minél gyorsabb felépülést, műtét utáni rehabilitációt.

Időpontfoglalás!

ONKOMPLEX®-TEAM vélemény

A daganatos betegek kivizsgálása és ellátása komplex feladat, így a betegek optimális ellátásának a meghatározása több szakterület orvosainak (az adott terület sebészi ellátását végző szakorvos, klinikai onkológus, sugárterápiás szakorvos, pathológus, radiológus stb) az együttes feladata.

A különböző szakterületek specialistáinak az összehangolt munkája és egyeztetése alapján alakul ki az úgynevezett onko-team vélemény és javaslat, amely a továbbiakban a daganatos beteg kezelésének az alapjait képezi.

A megfelelő diagnosztikus vizsgálatok eredményeinek az ismeretében és a Páciens személyes betegség karakterisztikája alapján kiemelt Szakértőink együttesen kialakítják közös álláspontjukat azaz az ONKOMPLEX®–TEAM véleményt és kezelési javaslatot, amely kérhető:

  • újonnan diagnosztizált daganatos betegség esetében elsődlegesen javasolt terápiás stratégiaként
  • illetve már korábban diagnosztizált, kezelt daganatos betegség esetén másodvéleményezés formájában is

A közösen kialakított szakértői vélemény birtokában pedig a  további szakértői konzultáció(k) keretei között lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Betegeink az adott terület vezető specialistájával részletesen meg tudják beszélni a különböző kezelési lehetőségeket és kényelmes, nyugodt körülmények között választ kaphassanak a bennük felmerülő kérdésekre valamint alaposan megvitathassák a további teendőket.

ONKOMPLEX®-TEAM vélemény megrendelése