2019-ben a CMC Déli Klinika megkapta az Akkreditált Nemzetközi Oltóközpont minősítést. 

Allergiáról akkor beszélünk, amikor a szervezetünk védekező rendszere (az immunrendszer) túlzott reakcióval válaszol  olyan anyagokra, amelyek normál körülmények között semmilyen reakciót nem váltanak ki.

Világszerte, így Magyarországon is emberek milliói szenvednek alvási zavarokkal. Sőt. Mondhatni, a többség képtelen megfelelő ideig aludni, ami leginkább a „rohanó hétköznapok”, a stressz, a felborult munkaidő, a késői vacsorák miatt alakul ki.

Az aneszteziológus szakorvosaink feladata az úgynevezett invazív beavatkozások (pl. endoszkópos vizsgálatok) alatt biztosított érzéstelenítés, fájdalomcsillapítás, valamint a beavatkozások során a páciensek életműködéseinek szakszerű monitorozása és fenntartása.Az aneszteziológus szakorvosaink feladata az úgynevezett invazív beavatkozások (pl. endoszkópos vizsgálatok) alatt biztosított érzéstelenítés, fájdalomcsillapítás, valamint a beavatkozások során a páciensek életműködéseinek szakszerű monitorozása és fenntartása.

 

Belgyógyász szakorvosaink a részletes kórtörténet és a meglévő tünetek alapján célzottan vizsgálják ki pácienseinket, feltárva mi okozhatja panaszaikat.

 

A bőrgyógyászat a bőr és függelékeinek (köröm és haj) betegségeivel foglalkozó orvostudományi szakterület.

 

Bronchoscopiás vizsgálat során egy flexibilis csővel vizsgálják a légcsövet, illetve a hörgőket.

A cső végén videokamera, illetve mintavételre/biopsziára alkalmas eszköz is található.

A csontritkulás megelőzése és a kialakult csontvesztés ütemének csökkentése kiemelten fontos a törési kockázat csökkentésében.

A daganat(ok) műtéti úton történő teljes eltávolítása jelenti a legnagyobb esélyt a gyógyulásra és így a leggyakrabban alkalmazott kezelési módszer.

Diabetológus szakorvosaink a betegség minden stádiumában, a diagnózistól segítik betegeink alkalmazkodását a megváltozott életkörülményekhez. Céljuk, hogy életvezetési tanácsaik, a szükséges diéta és az alkalmazott gyógyszeres terápia mellett is teljes életet élhessenek cukorbeteg pácienseink.

A megfelelő, személyre szabott  étrend összeálításának, alkalmazásának jelentős szerepe van, mind egészségünk megőrzésében, mind pedig a számos betegség gyorsabb és eredményesebb gyógyításában. Dietetikus szakembereink segítenek a kiegyensúlyozott és változatos étrend kialakításában, illetve speciális diéták (pl. cukorbetegség, laktózérzékenység, táplálékallergiák, túlsúly stb.) alkalmazásában.

Gócos májelváltozás(ok), májbetegségek, májkárosodások illetve májrák vagy más rosszindulatú folyamat(ok) gyanúja esetén a CMC Déli Klinikán® Magyarországon – magán finanszírozásban – elsőként vehetőek igénybe a speciális S-ShearwaveTM technológián alapuló fájdalmatlan, kockázatoktól és szövődményektől mentes, elasztográfiás ultrahang vizsgálatok.

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – endokrin szervek – betegségeivel foglalkozik. Az endokrin mirigyek – a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigy, a hasnyálmirigy, a mellékvesék, az agyalapi mirigy, a hipotalamusz, a nőknél a petefészkek, a férfiaknál a herék – különböző hormonokat termelnek

Az endoszkóp egy merev vagy egy hajlékony csőből, egy fényforrásból és egy üvegszálas optikából álló eszköz, amellyel jól vizsgálható, kinagyítható és így jobban láthatóvá tehető az üreges szervek belső felszíne.

Személyre szabott, komplex arc – nyak – dekoltázskezelések a PRECÍZIÓS plasztikai sebészeti beavatkozásoktól a mindennapi otthoni szépségápolásig, csúcstechnológiával

Érsebész szakorvosaink a részletes kórtörténet és a meglévő tünetek alapján célzottan vizsgálják ki pácienseinket, feltárva mi okozhatja a panaszaikat.

A bélfal bizonyos szakaszainak a károsodása áll a betegség hátterében, így egyes ételek nem bomlanak le teljes mértékben és a károsodott bélfalon keresztül a keringésbe kerülnek. Ezen keringésbe került idegen anyagok/fehérjék ellen az immunrendszer ellenanyagot termel (IgG ellenanyag).

A fizioterápia a természet energiáit használja fel és állítja a gyógyítás szolgálatába, sok esetben kiváltva ezzel a gyógyszeres kezeléseket.

Fül-orr-gégész szakorvosaink a részletes kórtörténet és a meglévő tünetek alapján célzottan vizsgálják ki pácienseinket, feltárva mi okozhatja a panaszaikat.

A gasztroenterológia speciális belgyógyászati szakterület, mely a gyomor-bélrendszer betegségeivel foglalkozik. Ide tartoznak a nyelőcső, a gyomor, a vékony és vastagbél, a máj, az epeutak és a hasnyálmirigy betegségei.

A gyomortükrözés (gastroscopia) mindig együtt történik a nyelőcső (oesophagoscopia), illetve a nyombél felső szakaszának (duodenoscopia) tükrözésével. A nyelőcső, a gyomor és a vékonybél kezdeti szakaszát a vizsgáló egymás után egy flexibilis csővel vizsgálja. A cső végén videokamera, illetve mintavételre/biopsziára alkalmas eszköz is található.

Személyre szabott gyógymasszázs

A CMC Déli Klinika® nagy szakmai gyakorlattal rendelkező gyógymasszőr, gyógytornász szakemberei által végzett gyógymasszázs hatására helyileg és reflexes távolhatás révén

A gyógytorna az egyik legősibb terápiás ág, melyet a megelőzésben, a gyógyításban, valamint az utóbbi időben a rekreációban és a rehabilitációban is egyaránt alkalmaznak. A fizioterápia konzervatív módszer, mely mozgásszervi-, belgyógyászati-, neurológiai-, és egyéb betegségek megelőzését, gyógyítását célozza.

A hematológia a vérképző- és nyirokrendszer betegségeivel foglalkozó területe az orvostudománynak. Vizsgálja és kezeli a különböző vérszegénység eredetét, a véralvadás zavarait (vérzékenység illetve fokozott véralvadás) és a vérképző- és nyirokrendszer jó és rosszindulatú elváltozásait (pl. myelodiszpláziás szindrómák, leukémiák, limfómák).
Az idegsebészet speciális sebészeti szakterület, mely az idegrendszer betegségeinek műtéti gyógyításával foglalkozik. Mind a perifériás idegrendszer betegségeivel, mind a központi idegrendszer (gerinc és agy) elváltozásainak sebészeti kezelésével foglalkoznak szakorvosaink.

Az infúziós és injekciós kezelések előnye, hogy a hatóanyagokat közvetlenül a vérkeringésbe juttatjuk (intravénás infúzió vagy intravénás injekció formájában).

Az immunológia szervezetünk védekező rendszere, fő feladata a kórokozók elleni védekezés. Veleszületett és szerzett betegségei egyaránt előfordulhatnak. Ezek fő jellemzője a fenti védelem gyengülése lehet. valamint előfordulhatnak a szervezet saját alkotó elemei ellen kialakuló téves ellenreakciók, úgynevezett autoimmun betegségek is.
Az infektológia a fertőző betegségekkel foglalkozó tudományága az orvostudománynak. Ezen betegségek igen változatos tüneteket produkálhatnak, kezelésük a jelen korunkban egyre elterjedtebben előforduló antibiotikum rezisztencia miatt gyakran körülményes és nehéz lehet.
A kardiológia az orvostudomány szív betegségeivel foglalkozó szakterülete. A szív, a szívbillentyűk, a szívet ellátó koszorúserek és a belőle és kilépő nagyerek betegségeinek ellátása mellett a magasvérnyomás kezelése is a kardiológia tárgykörébe tartozik.

A CMC Déli Klinika® szakemberei jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a fejfájás, a mozgásszervi, mellkasi, hasi és az idegrendszeri eredetű fájdalmak teljes körű, személyre szabott diagnosztikájában és komplex – gyógyszeres és kiegészítő, természetes gyógymódokkal történő – kezelésében.

A hepatológia a máj- és az epeutak betegségeivel foglalkozó területe a gasztroenterológiának. Hepatológus szakértőink az emésztőrendszer megbetegedéseinek kezelésén túl a máj és az epeutak akut és krónikus betegségeinek (gyulladások, toxikus károsodások, autoimmun és daganatos betegségeinek személyre szabott kivizsgálásával és komplex kezelésével foglalkoznak.

Bár a laboratóriumi vizsgálatok nem helyettesítik az orvosi és egyéb diagnosztikus vizsgálatokat, de legtöbbször nélkülözhetetlenek a pontos  diagnózis felállításához, a kezelés eredményességének illetve a betegségek lefolyásának vagy éppen a megelőzésének a nyomon követéséhez.

A mellkas sebészek a mellkas és a mellüregi szervek betegségeinek sebészeti ellátásával foglalkozó sebész-specialisták.
A nefrológia speciális belgyógyászati szakterület, mely célzottan a vese betegségeivel foglalkozik. Fő feladata a vese kiválasztóműködésében bekövetkező változások okainak felderítése és kezelése.
A neurológia az idegrendszer megbetegedéseivel foglalkozó orvostudományi szakterület. Neurológusaink az agy, a gerincvelő és a perifériás idegek akut és krónikus betegségeivel foglalkozó szakemberek.
A nőgyógyászat a szülészettel együtt a női nemi szervekkel, azok élettani és kóros működéseivel foglalkozó orvostudományi szakterület.

Komplex nőgyógyászati-endokrinológia ambulancia a CMC Déli Klinikán

A nőgyógyászati hormonális zavarok személyre szabott diagnosztikája és komplex kezelése a fő profilja a CMC Déli Klinikán működő új ambulanciának, amely a serdülőkori problémáktól kezdve egészen a változókorban illetve az idősebb hölgyek esetében jelentkező panaszok teljeskörű kivizsgálásában illetve a panaszok enyhítésében, a betegségek megfelelő ellátásában nyújt segítséget.

A mozgásszervi betegségek világszerte a legelterjedtebb betegségek közé tartoznak. Felmérések alapján a mozgásszervi betegségek előfordulási gyakorisága lényegesen magasabb, mint bármely egyéb betegségcsoportba sorolt betegség gyakorisága!

A klinikai onkológia a rosszindulatú daganatos betegségek ellátásával foglalkozó ága az orvostudománynak. Minden daganat típusban az adott szakterület nagy szakmai tapasztalattal és hazai/nemzetközi elismertséggel rendelkező vezető szakértői segítenek a daganatos betegségek megelőzésében, gyors, pontos diagnosztizálásában, a beteg egyéni adottságaihoz legmegfelelőbb kezelési stratégia kialakításában, amelyet igény szerint komplex betegtámogatással egészítünk ki.
Az ortopédia-traumatológia a mozgásszervrendszer veleszületett és szerzett betegségeinek műtéti kezelésével foglalkozó orvostudományi szakterület.

Jelentkezzen be a CMC Déli Klinika exkluzív, precíziós lökéshullám kezeléseire és tapasztalja meg a mellékhatás mentes fájdalomcsillapítás, sebgyógyítás, heg- és narancsbőr kezelés, valamint a merevedési zavarok kezelésének új dimenzióit!

A proktológia speciális sebészeti szakterület, mely a végbél betegségeinek felismerésére és gyógyítására koncentrál. Mindenképpen javasolt proktológiai kivizsgálás amennyiben véres székletet észlelünk, illetve végbélberepedés, végbélfájdalom, fájdalmas székürítés esetén.
A klinikánkon széles körben rendelkezésre álló, több szakmát képviselő szomatikus gyógyító munka mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lélek betegségeinek felismerésére és kezelésére is. Munkatársaink magasan képzett, széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek, céljuk, hogy segítsék a betegségek komplex gyógyítását. 

Rectoscopiás vizsgálat során egy merev csővel, sigmoidoscopia során flexibilis eszközzel vizsgálják a végbelet illetve a vastagbél legutolsó szakaszát (sigmabél). A rectoscopiás vizsgálat a végbél területén jelentkező leggyakoribb betegségek vizsgálatára alkalmas (pl. aranyeresség, berepedés, gyulladás, végbél fájdalmak, daganatgyanú), míg a sigmoideoscopia során a sigmabél vizsgálata is lehetséges (pl. diverticulosis, vagy daganat gyanúja esetén javallott).

A reumatológia speciális területe a belgyógyászati orvostudományoknak, a mozgásszervrendszer betegségeinek konzervatív, azaz nem műtétes kezelésével foglalkozó orvostudományi szakterület.

A röntgen vizsgálat a csontok és a vázrendszer vizsgálatára alkalmas eljárás, baleseti sérülés vagy fájdalom első javasolt képalkotó vizsgálata. Emellett mellkasi, hasi panaszok esetén is az első tájékozódó vizsgálat a röntgen vizsgálat végzése.

Sebész szakorvosaink a részletes kórtörténet és a meglévő tünetek alapján személyre szabottan és célzottan vizsgálják ki pácienseinket annak érdekében, hogy a beteg számára legoptimálisabb sebészeti megoldás kerülhessen elvégzésre.

A sugárkezelés folyamán a Beteg előzetesen meghatározott helyre, több alkalommal kap bizonyos mennyiségű sugárzást, amely az örökítő anyag (DNS) károsítása révén gátolja a sejtosztódást. A kezelés lehet külső (teleterápia), amikor külső sugárforrásból történik a kezelés, illetve belső (brachyterápia), amikor a szervezetbe juttatott sugárforrás fejti ki a terápiás hatást.

A szemészet a szem és függelékeinek betegségeivel foglalkozó orvostudományi szakterület. Rendelésünkön látásélesség, látótér vizsgálat, szemfenék vizsgálat és látásélesség vizsgálat is történik. Szükség esetén speciális, pupillatágítás mellett végzett vizsgálatokat is elvégzünk.
A tüdőgyógyászat (pulmonológia) a tüdő, a légutak és a légzőszervrendszer megbetegedéseivel foglalkozó tudományterület. Tüdőgyógyász szakorvosaink jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek mind a légzőrendszer akut, gyulladásos megbetegedéseinek, mind krónikus betegségeinek mind pedig a tüdő rosszindulatú daganatos betegségeinek a kivizsgálásában, kezelésében.

Mesterséges intelligenciával támogatott, precíziós ultrahang diagnosztika – Magyarországon magánfinanszírozásban elsőként! 

A mintavételi eljárások és a levett sejt vagy szövetminták alapos patológiai (cytológiai, szövettani, immunhisztokémiai, molekuláris diagnosztikai) vizsgálata alapvető jelentőségű a pontos diagnózis felállításában.

Az urológia a vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) és a férfi nemi szervek (here, mellékhere, ondóvezeték, ondóhólyag, prosztata, hímvessző) betegségeivel foglalkozó területe az orvostudománynak.

A bélbetegségek pontos diagnosztikájában a vastagbéltükrözés (colonoscopia) alapvetően fontos és  a jelenlegi legmegbízhatóbb vizsgálat.

A mintavételi eljárások és a levett sejt vagy szövetminták alapos patológiai (cytológiai, szövettani, immunhisztokémiai, molekuláris diagnosztikai) vizsgálata alapvető jelentőségű a pontos diagnózis felállításában.

Személyre szabott, komplex gyógyítás

54 szakambulancia, magas szakmai színvonalú precíziós kivizsgálás, komplex gyógyítás beutaló és várólista nélkül!

Váltsa ki még ma Egészségkártyáját!

Miért fizetne minden vizsgálatért, amikor bérlete is lehet?


Teljes körű egészségcsomagok, megfizethető árak!


Nézze meg a lehetőségeket és válassza az elképzeléseinek megfelelő megoldásunkat!

Kapcsolat

Cím

1012 Budapest,
Kuny Domokos 13-15.

Elérhetőségek
Nyitvatartás

HÉTFŐ-PÉNTEK 08:00 – 20:00

Kövessen minket
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...

Cookie szabályzat

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal böngészésével elfogadja a sütik használatát.