Dr. Erős Nóra

Bőrgyógyászat

Bemutatkozás

“A Debreceni Orvostudományi Egyetemen végeztem 1991-ben, Bőrgyógyászat, Nemibetegségek és Kozmetológia szakvizsgámat 1995-ben, Sugárterápia szakvizsgámat 2009-ben szereztem. Bőrgyógyászként több évet dolgoztam Miskolcon fekvő- és járóbeteg ellátásban, majd egyetemi adjunktusként a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján, ahol 2009-ben PhD fokozatot szereztem. 2013-tól magán egészségügyi szolgáltatásban dolgozok a Rózsakert Medical Centerben, valamint humán fázis I-IV. klinikofarmakológiai vizsgálatokban veszek részt bőrgyógyász szakorvosként.

Számos hazai és nemzetközi szakmai társaság tagja vagyok, 87 magyar és angol nyelvű közleményem és idézhető abstractom jelent meg, több mint 150 alkalommal tartottam  előadást, poszterbemutatást magyar és angol nyelvű kongresszusokon. Korábban a Semmelweis Egyetemen a magyar és angol nyelvű oktatásban is részt vettem, a Fogorvostudományi Kar magyar és angol tanulmányi felelőse, valamint 2005-2007 között a Magyar Dermatológiai Társulat pénztárosa, vezetőségi tagja voltam.”

Érdeklődési területek

Gyakorló bőrgyógyászként nemcsak a klasszikus bőrgyógyászati megbetegedések kezelésére, hanem azok megelőzésére is fektetem a hangsúlyt, különös tekintettel a bőrdaganatok korai stádiumú felismerésére, valamint megelőzésére.

Nagyon fontosnak tartom a bőrbetegségek valamennyi formájának korai diagnosztizálását, kezdve a leggyakoribb, banális panasznak tekintett körömgombától egészen az életet veszélyeztető, legrosszindulatúbb daganatként ismert melanomáig, hiszen korai szakban valamennyi betegség eredményesebben kezelhető.

Dr. Erős Nóra
Dr. Erős Nóra
Bőrgyógyászat, Kozmetológia

Szakterületek

Árak

Bőrgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Bőrgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Bőrgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...