Dr. Géczi Lajos

Onkológia

Bemutatkozás

1956. június 6-án születtem Nagykanizsán, gyermek és iskolás éveimet itt töltöttem, 1974-ben a Dr. Mező Ferenc Gimnáziumban érettségiztem. Felsőfokú tanulmányaimat 1974-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen kezdtem meg. Az orvosi diplomát 1980-ben kaptam meg. Az egyetem befejezése után 1980-ban Nagykanizsán a Városi Kórház II. Belgyógyászati osztályán kezdtem dolgozni, és 1985. november 27-én a Pécsi Orvostudományi Egyetemen Belgyógyászatból tettem szakvizsgát.

Az Országos Onkológiai Intézet Kemoterápiás Osztályára 1988. november 10-én kerültem, ahol Prof. Dr. Eckhardt Sándor vezetése alatt ismertem meg a klinikai onkológia és klinikai farmakológia alapjait. Klinikai onkológiából 1991. február 20-án a HIETE Klinikai Onkológiai Tanszékén tettem szakvizsgát.

1991. december 1. és 1992. december 1. között Párizsban az ARC (Association pour la Recherche sur le Cancer) ösztöndíjasaként dolgoztam. 1992-től Prof. Dr. Bodrogi István vezetése mellett az uro-onkológiai betegségek kezelését és diagnosztikáját sajátítottam el, közben számos hazai és nemzetközi klinikai farmakológiai vizsgálatban, kutatásban vettem részt. 1995. március 8-án klinikai farmakológiából tettem szakvizsgát. 1998-ban főorvosi kinevezést kaptam és

1998. november 1. és 2000. november 1. között ösztöndíjasaként Franciaországban, Lyonban, a Léon Bérard onkológiai centrumban dolgoztam és a Claude Bernard egyetemen egy éves speciális onkológiai képzésén vettem részt (Attestation Spécialisée en Oncologie Medical). Elsődlegesen az urológiai daganatokkal és egyéb szolid daganatokkal foglalkoztam. Ezt követően „Clinical Prognostic Factors and Investigation of Chemoresistance in Testicular Cancer” címmel Szegeden a Szent-Györgyi Albert Tudományegyetemen 2004-ben Ph.D minősítést szereztem.

Jelenleg az Országos Onkológiai Intézet Kemoterápia C és Klinikai Farmakológiai osztályán dolgozom, 2012. 02. 01-től, mint osztályvezető. Az osztály fő profilja a klinikai farmakológiai vizsgálatok mellett az uro-onkológiai daganatok kezelése. Az osztály a heredaganatos betegek kemoterápiás kezelésének országos központja. Szakorvosképzésben rendszeresen veszek részt.

Tagja vagyok a Magyar Onkológusok Társaságának (MOT), a Magyar Onkológusok Gyógyszerterápiás Tudományos Társaságának (MAGYOT).

2007-től a Magyar Onkológusok Társaságának elnökségi tagja vagyok, 2010-től 2012-ig a MAGYOT elnöke voltam, 2012.-ben a MOT jövőbeni elnökévé választottak.

2012. júniusától az Onkológiai és Sugárterápiás Tagozat Tanácsának titkára, a gyógyszerterápiás bizottság elnökeként dolgozom.

Az Onkológiai magyar kiadásának és az Uro-Onkológiai Újság szerkesztőségi bizottságának tagja, 2012 óta ASCO tag, 2013. novembere óta a Magyar Onkológusok Társaságának az elnöke vagyok.

Dr. Géczi Lajos PhD
Dr. Géczi Lajos
PhD
Onkológia, Uro-onkológia

Szakterületek

Árak

Onkológia

Konzultáció

40.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...