Dr. Gerlei Zsuzsanna

Belgyógyászat, Hepatológia

Bemutatkozás

1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a László Kórház Központi Laboratóriumában kezdtem dolgozni. Másfél év után a Belgyógyászati Osztályra kerültem és  1990-ben belgyógyászatból, 1993-ban fertőző betegségekből tettem szakvizsgát. 1996-tól 2014-ig HIV/AIDS betegek gondozásával foglalkoztam.

2000-től infektológiai konziliáriusként, 2003-tól infektológus-belgyógyász-hepatológusként dolgozom a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikán klinikai főorvosként. 2011-ben European Union of Medical Specialists Honorary diplomát nyertem el. Feladatom a májtranszplantációs várólistán lévő betegek ellenőrzése és a már májtranszplantáltak rendszeres komplex kezelése, gondozása.

Szűkebb szakmai területem az immunhiányos betegek fertőző betegségei valamint a májbetegségek diagnosztikája (ismeretlen eredetű májenzim eltérések, vírusos májbetegségek, epeúti betegségek), kezelése, a felmerülő májtranszplantáció szükségességének elbírálása és a májtranszplantált betegek gondozása. Orvosi tevékenységemben a szakmaiság mellett a legfontosabbnak az empátiát tartom.  Az orvoshoz forduló beteg ember bizalma ezek alapján nyerhető meg, tartható fenn. Ezek alapján kialakuló megfelelő orvos-beteg kapcsolat a gyógyítás/gyógyulás folyamatát pozitívan befolyásolja.

Dr. Gerlei Zsuzsanna
Dr. Gerlei Zsuzsanna
Belgyógyászat, Hepatológia, Infektológia

Szakterületek

Árak

Belgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Belgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Belgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Hepatológia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Hepatológia

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Hepatológia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...