Dr. Gerlei Zsuzsanna

1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a László Kórház Központi Laboratóriumában kezdtem dolgozni. Másfél év után a Belgyógyászati Osztályra kerültem és  1990-ben belgyógyászatból, 1993-ban fertőző betegségekből tettem szakvizsgát. 1996-tól 2014-ig HIV/AIDS betegek gondozásával foglalkoztam.

2000-től infektológiai konziliáriusként, 2003-tól infektológus-belgyógyász-hepatológusként dolgozom a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikán klinikai főorvosként. 2011-ben European Union of Medical Specialists Honorary diplomát nyertem el. Feladatom a májtranszplantációs várólistán lévő betegek ellenőrzése és a már májtranszplantáltak rendszeres komplex kezelése, gondozása.

Szűkebb szakmai területem az immunhiányos betegek fertőző betegségei valamint a májbetegségek diagnosztikája (ismeretlen eredetű májenzim eltérések, vírusos májbetegségek, epeúti betegségek), kezelése, a felmerülő májtranszplantáció szükségességének elbírálása és a májtranszplantált betegek gondozása. Orvosi tevékenységemben a szakmaiság mellett a legfontosabbnak az empátiát tartom.  Az orvoshoz forduló beteg ember bizalma ezek alapján nyerhető meg, tartható fenn. Ezek alapján kialakuló megfelelő orvos-beteg kapcsolat a gyógyítás/gyógyulás folyamatát pozitívan befolyásolja.

Szakterületei

Belgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat:

25 000 Ft

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal:

20 000 Ft

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény:

30 000 Ft

Hepatológia

Alap szakorvosi vizsgálat:

25 000 Ft

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal:

20 000 Ft

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény:

30 000 Ft