Dr. Gyöngyösi Péter

Szemészet

Bemutatkozás

“Ahogy az életemben, úgy a munkámban is fontosnak tartom, hogy ne szerepeket játszunk, hanem önmagunk legyünk: Emberek. Ezt tartom szem előtt minden nap és minden páciensnél, aki hozzám fordul betegségével.

Szeretném, hogy érezze mennyire megértem a problémáját és szakmai tudásommal segíteni tudok a gyógyulásban. A gyógyuláshoz azonban az Ő segítsége is kell, ezért teszem érthetővé a betegséget számára.”

Szakmai önéletrajz

Dr. Gyöngyösi Péter a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte orvosi diplomáját „Summa cum Laude” eredménnyel. 1995-ben szemész szakorvosi vizsgát tett „kiváló” eredménnyel.

Szakmai munkáját a Központi honvédkórház szemészeti osztályán kezdte, majd 10 év után a Budai Honvédkórház szemészetén folytatta.

A magán egészségügyben korán elkezdett dolgozni. Érdeklődési területének megfelelően dolgozott szemészeti lézercentrumokban, jelenleg az Optimum Szemészeti Lézerközpont munkatársa 1999-óta. A Medicover Szépvölgyi Klinika szemészetén dolgozott 2007-2011 között. A FirstMed klinika szemészeti konzulense 2004-óta.

Szakterületek
  • kontaktlencsék
  • refraktív szemsebészet
  • szárazszem betegségek
Szakmai tagságok
Dr. Gyöngyösi Péter
Dr. Gyöngyösi Péter
Szemészet

Szakterületek

Árak

Szemészet

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Szemészet

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Szemészet

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...