Dr. Gyöngyösi Péter

Szemészet

Bemutatkozás

“Ahogy az életemben, úgy a munkámban is fontosnak tartom, hogy ne szerepeket játszunk, hanem önmagunk legyünk: Emberek. Ezt tartom szem előtt minden nap és minden páciensnél, aki hozzám fordul betegségével.

Szeretném, hogy érezze mennyire megértem a problémáját és szakmai tudásommal segíteni tudok a gyógyulásban. A gyógyuláshoz azonban az Ő segítsége is kell, ezért teszem érthetővé a betegséget számára.”

Szakmai önéletrajz

Dr. Gyöngyösi Péter a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte orvosi diplomáját „Summa cum Laude” eredménnyel. 1995-ben szemész szakorvosi vizsgát tett „kiváló” eredménnyel.

Szakmai munkáját a Központi honvédkórház szemészeti osztályán kezdte, majd 10 év után a Budai Honvédkórház szemészetén folytatta.

A magán egészségügyben korán elkezdett dolgozni. Érdeklődési területének megfelelően dolgozott szemészeti lézercentrumokban, jelenleg az Optimum Szemészeti Lézerközpont munkatársa 1999-óta. A Medicover Szépvölgyi Klinika szemészetén dolgozott 2007-2011 között. A FirstMed klinika szemészeti konzulense 2004-óta.

Szakterületek
Szakmai tagságok
Dr. Gyöngyösi Péter
Dr. Gyöngyösi Péter
Szemészet

Szakterületek

Árak

Szemészet

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Szemészet

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Szemészet

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...
Nem biztos, hogy Koronavírusos? Íme a COVID-19, az influenza, és az allergiás tünetek összefoglalója
Nem biztos, hogy Koronavírusos? Íme...
Mit érdemes tudni a COVID-19 és COPD kapcsolatáról?
Mit érdemes tudni a COVID-19...