Dr. Gyöngyösi Péter

Szemészet

Bemutatkozás

“Ahogy az életemben, úgy a munkámban is fontosnak tartom, hogy ne szerepeket játszunk, hanem önmagunk legyünk: Emberek. Ezt tartom szem előtt minden nap és minden páciensnél, aki hozzám fordul betegségével.

Szeretném, hogy érezze mennyire megértem a problémáját és szakmai tudásommal segíteni tudok a gyógyulásban. A gyógyuláshoz azonban az Ő segítsége is kell, ezért teszem érthetővé a betegséget számára.”

Szakmai önéletrajz

Dr. Gyöngyösi Péter a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte orvosi diplomáját „Summa cum Laude” eredménnyel. 1995-ben szemész szakorvosi vizsgát tett „kiváló” eredménnyel.

Szakmai munkáját a Központi honvédkórház szemészeti osztályán kezdte, majd 10 év után a Budai Honvédkórház szemészetén folytatta.

A magán egészségügyben korán elkezdett dolgozni. Érdeklődési területének megfelelően dolgozott szemészeti lézercentrumokban, jelenleg az Optimum Szemészeti Lézerközpont munkatársa 1999-óta. A Medicover Szépvölgyi Klinika szemészetén dolgozott 2007-2011 között. A FirstMed klinika szemészeti konzulense 2004-óta.

Szakterületek
  • kontaktlencsék
  • refraktív szemsebészet
  • szárazszem betegségek
Szakmai tagságok
Dr. Gyöngyösi Péter
Dr. Gyöngyösi Péter
Szemészet

Szakterületek

Árak

Szemészet

Alap szakorvosi vizsgálat

29.000Ft

Szemészet

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

22.000Ft

Szemészet

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

33.000Ft

Looking for excellent and trusted replica rolex watch sites, Perfect Replica is one of the most trusted sites in the industry.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...