Dr. Topa Lajos

Gasztroenterológia, Endoscopia

Bemutatkozás

Gasztroenterológus, osztályvezető főorvos.

1980-ban végzett a Semmelweis Egyetemen, 1986-ban belgyógyászatból, 1992-ben gasztroenterológiából  szerzett  szakvizsgát . 1987 óta   dolgozik a Szent Imre Egyetemi oktatókórházban , több, mint 20 éve vezeti ennek Gasztroenterológiai osztályát.  Ezidő alatt jelentős gyakorlatra tett szert az emésztőszervi endoszkópia, gasztroenterológiai ultrahang, valamint endoszkópos ultrahang vizsgálatok terén. Legnagyobb gyakorlata a jó- és rosszindulatú máj-, epe, valamint hasnyálmirigybetegségek endoszkópos  diagnosztikájában és kezelésében van, de nagy számban  foglalkozik funkcionális és gyulladásos bélbetegekkel is. Rendelkezik endoszkópos ultrahang licenc-vizsgával , aktívan részt vesz a vastagbél rákszűrő programban. Évek óta végez ultrahangvezérelt epekőzúzást ( ESWL kezelés ) , oktat orvostanhallgatókat és rezidenseket egyaránt.  Eddigi munkásságát „Pro Optimo Merito Gastroenterologia” , valamint „Friedrich László emlékérem” kitüntetésekkel ismerte el a szakma.

Dr. Topa Lajos
Dr. Topa Lajos
Belgyógyászat, Colonoscopia (Vastagbéltükrözés), Endoscopia

Szakterületek

Árak

Gasztroenterológia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Gasztroenterológia

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Gasztroenterológia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Endoscopia

Gastroscopia, gyomortükrözés

40.000Ft

Endoscopia

Altatás gyomortükrözéshez

30.000Ft

Endoscopia

Colonoscopia, vastagbéltükrözés

55.000Ft

Endoscopia

Altatás vastagbéltükrözéshez

35.000Ft

Endoscopia

Gasztro- és colonoscopia (gyomor és vastagbéltükrözés)

90.000Ft

Endoscopia

Altatás gasztro- és colonoscopiához

40.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...