Megvásolhatja a VIROSTOP szájs- és orrspray készítményeket klinikánkon*

VAGY

online együttműködő partnerünknél

*Klinikánk címe: Kuny Domokos utca 13-15, Budapest, 1012

Videóink az új koronavírus járvánnyal kapcsolatban

Kategóriákra bontva összeszedtük Önnek a könnyebb tájékozódás érdekében!

Komplex Pandémiás Intézkedési Terv

Megbízható és szakszerű segítség vállalatoknak

Koronavírus blog

Nemzetközileg is elismert szakorvosaink által összeállított cikkek.

A CMC Déli Klinika szakemberei

Természetesen mindent megtesznek a gyógyulásért!

A CMC Déli Klinika® kutatócsoportjának – Dr. Jankovics István virológus – vezetésével elvégzett hatékonysági és toxicitási vizsgálatai, valamint a nemzetközi kutatási eredmények alapján a mediterrán bodorrózsa (Cistus creticus) kivonatát is tartalmazó ViroStop szájspray és orrspray egy egyedülálló természetes gyógynövény kombinációt tartalmazó vírus és baktérium ellenes, valamint gyulladáscsökkentő hatással rendelkező készítmény. 

Az egyik összetevőben – a mediterrán bodorrózsában (Cistus creticus) – található speciális hatóanyag koncentrált formában tartalmaz úgynevezett polifenolokat, amelyek:

 • semlegesítik, elpusztítják az új koronavírust1
 • jelentős vírus és baktérium ellenes hatással rendelkeznek2,3
 • gátolják a vírusok felszínén lévő úgynevezett neuraminidáz enzimet és így a vírusok nem tudnak bejutni a sejtekbe és szaporodni4
 • így megakadályozzák az influenza (egyéb vírusfertőzések) kialakulását5
 • szignifikánsan csökkentik a felső légúti fertőzések tüneteit5,6
 • a magas koncentrációjú polifenol tartalomnak köszönhetően jelentős antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásuk is van6 így támogatják a szervezet védekezőképességét és a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét
 • jelentősen növelik a ViroStop száj és orrspray egyéb természetes gyógynövény összetevőinek a hatékonyságát1
 • a toxicitási (biztonságossági) vizsgálatok alapján az alkalmazott higításban nem károsítja a nyálkahártya sejtek áteresztőképességét, anyagcseréjét és a sejtek szaporodását – az alkalmazása kapcsán eddig nem közöltek semmilyen káros mellékhatást, szövődményt1,5*

*sem a nemzetközi, sem a hazai adatok alapján – Magyarországon 2011 óta van forgalomban és 1,5 millió dobozt adtak el eddig

A teljeskörű védelemhez – az óvó-védő rendszabályok betartása mellett – javasoljuk a 

VIROSTOP KOMPLEX használatát

a légúti vírus és baktérium fertőzések megelőzésére és a tünetek csökkentésére 

A VIROSTOP KOMPLEX alkalmazás előnyei: 

 • a száj és az orrnyálkahártyán védőréteget képez, amely fizikailag meggátolja a vírusok és a baktériumok bejutását a szevezetbe 
 • semlegesítik mind a száj mind pedig az orrnyálkahártyára kerülő vírusokat (a legújabb kutatási eredmények alapján nemcsak az influenza hanem az új koronavírust is)
 • gátolják a vírusok felszínén lévő úgynevezett neuraminidáz enzimet és így a vírusok nem tudnak bejutni a sejtekbe és szaporodni 
 • támogatja a szervezet védekezőképességét és a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét 
 • a magas koncentrációjú polifenol tartalmuknak köszönhetően erős antioxidáns hatásuk van 
 • aktívan tisztítja az orrüregeket, hidratálja az orrnyálkahártyátés így megakadályozza az orr kiszáradását
 • segít helyreállítani az orrnyálkahártya funkcióit és javítja az orrlégzést.

 

A felső légúti vírus és bakteriális fertőzések megelőzésére naponta egyszer-kétszer 1-1 befújás az orr, felnőttek esetében 2×5, 6 év fölötti gyermekek esetében 2×2 befújás javasolt a szájnyálkahártyára. Kialakult megbetegedés esetén naponta háromszor 1-1 befújás javasolt az orr, felnőttek esetében 3×5,     6 év fölötti gyermekek esetében 3×2 befújás javasolt a szájnyálkahártyára.

Az alkalmazása egyszerre több személynek a kereszt fertőzés kockázata miatt nem ajánlott! Mivel az orrspray és a szájspray eddig külön nem került vizsgálatra bizonyos speciális esetekben így a készítmény alkalmazása jelenleg nem javasolt 6 éves kor alatti gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára. 

Megvásárolhatja a VIROSTOP száj- és orrspray készítményeket klinikánkon*

VAGY

online együttműködő partnerünknél

VIROSTOP szájspray (30ml) ára: 3080 Ft

VIROSTOP orrspray (20ml) ára: 2780 Ft

*Klinikánk címe: Kuny Domokos utca 13-15, Budapest, 1012

Mivel a Cistus creticus nemcsak a légúti vírusok, baktériumok bejutását és növekedését gátolja, hanem pozitív irányban befolyásolja az immunológiai reakciókat és természetes gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, így több fontos támadáspont gátlásával segíti az új koronavírus, az influenza és más légúti fertőzések kialakulásának a megelőzését illetve súlyosságának a csökkentését.

VIROSTOP KOMPLEX – Természetes gát a vírusok és a baktériumok ellen!

Tehát a ViroStop olyan természetes összetevők egyedi kombinációját tartalmazza, amelyek hatékonyak az új koronavírus fertőzés (COVID-19), az influenza és a megfázás (egyéb légúti vírus és baktérium fertőzések) megelőzésében, a kórokozók elleni védekezésben és a kezelésében is!

Referenciák:
1. Jankovics et al In press 2. H Bouamama et al. Therapie 1999;54(6):731-3 3. Rebensburg et al. Nature 02 Feb 2016, 20394 4. Biagi et al. Planta Med 2019; 85(18): 1535-1536  5. Droebner et al.  Antiviral Res. 2007 Oct;76(1):1-10  6. Kalus e al. Antiviral Res. 2009 Dec;84(3):267-71.

A CMC Déli Klinika szakemberei

Természetesen mindent megtesznek a gyógyulásért!

Személyre szabott, precíziós kivizsgálással és komplexgyógyszeres, sebészeti és/vagy természetesgyógymódokkal is segítjük Pácienseink egészségmegőrzését, gyógyítását.                            

Ez a gondolat vezérelte a CMC Herba® részlegünk megnyitását is, amely lehetővé teszi a szakembereink által javasolt, bizonyított hatású gyógynövények, magas minőségű kozmetikumok és gyógyhatású készítmények, kiegészítő kezelések kényelmes megvásárlását.  

A gyógynövény-terápia, a különböző füvek és növények használata a betegségek gyógyításában, majdnem egyidős az emberiséggel és közel 5000 éves múltja van. Az utóbbi évtizedek kiterjedt és meggyőző tudományos kutatási eredményei alapján a növényekkel, gyógynövényekkel történő gyógyítás ma már nem alternatívája, hanem kiegészítője illetve része a modern természettudományos orvoslásnak, hiszen sok esetben a szintetikus gyógyszerekkel egyenértékű hatástani és klinikai vizsgálati eredmények állnak rendelkezésre, amelyek bizonyítják a hatásaikat. A gyógynövényeknek nemcsak az egészségünk megőrzésében illetve a betegségek megelőzésben van nagy szerepük, hanem az enyhébb betegségek és az ezzel járó kellemetlen tünetek megszüntetéséhez is hozzájárulhatnak. Megfelelően használva erősíthetik az immunrendszerünket, ellenálló képességünket és beindíthatják a test öngyógyító mechanizmusait. 

Ahhoz azonban, hogy a különböző gyógynövényeket, gyógyhatású készítményeket az egészségmegőrzés illetve a gyógyulás szolgálatába állítsuk és biztonságosan alkalmazhassuk, fontos a növény- és gyógyszertani szaktudás valamint a pontos diagnózis!  Szintén nagy jelentősége van az elkészítésnek és az adagolásnak, hiszen ettől függ a gyógyító eredmény, azaz a gyógynövények vagy a növényekből készült gyógyhatású készítmények jótékony, vagy éppen ártalmas hatása. 

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a kiválasztásukhoz mindenképpen kérjük orvos, gyógyszerész vagy képzett fitoterápiás szakember segítségét, hiszen az öngyógyítás – sem gyógynövényekkel, sem gyógyhatású készítményekkel, sem szintetikus gyógyszerekkel – nem kockázatmentes!

elso.addEventListener("click", function(){ history.pushState(null, null, '#virostop'); }); masodik.addEventListener("click", function(){ history.pushState(null, null, '#cmc-herba'); });