Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

Integrált rizikóelemzésen alapuló prevenciós program

A Rákkutatási Világalap és az Amerikai Rákkutató Intézet által a daganatos megbetegedések megelőzése kapcsán kidolgozott irányelvek hatását több, nagy nemzetközi tanulmányban is vizsgálták, amelyek alapján egyértelműen bizonyításra került, hogy az irányelvekben javasolt életmód, szűrővizsgálatok megvalósítása jelentősen csökkenti a daganatos betegségek kialakulását és nemcsak a daganatos eredetű, hanem az egyéb okból (pl. szív-érrendszeri, légúti betegségek, cukorbetegség stb.) bekövetkező halálozást is.

A program alapja, hogy bármely betegség, így a daganatos megbetegedések kialakulása is elsősorban a kiváltó tényezőktől, az emberi szervezet egyéni érzékenységétől, genetikai adottságaitól illetve a környezeti hatásoktól függ.
Így programunk egyik legfontosabb alap pillére a részletes – különböző laboratóriumi és műszeres vizsgálatokkal kiegészített – onkológiai/belgyógyászati kivizsgálás, amely kiegészül az életvitel komplex feltérképezésével és szakmailag indokolt esetekben személyre szabott genetikai vizsgálatokkal is.

Mindezek alapján egy egyénre szabott, komplex rizikóelemzést készítünk, amely a továbbiakban hasznos iránymutatást ad az egészség megőrzés és a különböző betegségek kialakulási kockázatának a csökkentése kapcsán. Majd egy személyes szakértői konzultáció keretein belül szakértőink válaszolnak a felmerülő kérdésekre és részletes felvilágosítást adnak arról, hogy az egyéni adottságok, valamint a jelenleg érvényben lévő nemzetközi ajánlások, kutatási eredmények alapján milyen életmód változtatás és milyen időközönként, milyen jellegű szakorvosi vagy szűrővizsgálatok javasoltak a továbbiakban a különböző betegségek lehetőség szerinti megelőzése, korai felfedezése miatt.

Azonban a megfogalmazott szakmai javaslat önmagában az esetek egy részében nem elegendő a sikerhez, hiszen a szakértői ajánlások beillesztése a zsúfolt hétköznapokba gyakran okoz kisebb-nagyobb nehézséget, nem is beszélve az egészségi állapot esetleges későbbi változásairól, valamint az orvostudomány rohamos fejlődéséről, amely lehetővé teszi az egyre korszerűbb technológiák mindennapi alkalmazását és így az egyre hatékonyabb betegség megelőzést és gyógyítást.

 

Mindezen tényezők figyelembevételével alakítottuk ki az ONKOMPLEX® hosszú-távú gondoskodás programunkat, amelynek keretein belül szakértőink igény esetén segítséget nyújtanak:

  • a javasolt életmód program mindennapi hatékony megvalósításában
  • az egészségi állapot rendszeres ellenőrzésében és a szakmailag indokolt szakorvosi és diagnosztikus vizsgálatok elvégzésében
  • a javasolt egyénre szabott szűrővizsgálati program gördülékeny lebonyolításában
  • az orvostudomány legújabb kutatási eredményeinek, technológiai vívmányainak és irányelveinek a figyelembevételével az egyénre szabott hosszú-távú egészség stratégia kialakításában és rendszeres után követésében

Prevenciós program megrendelése